Suomalaistatuoija paljastaa: Asiat, joihin kannattaa perehtyä ennen tatuoinnin ottoa

30.03.2015 09:45 - Reija Saarinen

Jenni Liukkosen mukaan hetken mielijohteessa tatuointia ei kannata ottaa.

Tatuoija Jenni Liukkonen on ollut mukana tatuointialalla nyt 14 vuotta. Ennen oman Bound Tattoo -studion perustamista nainen hankki ammattitaitoa niin sanottuna "oppipoikana" kahden vuoden ajan. Tatuoijan ammattitaito onkin yksi tärkeimmistä asioista, joihin kannattaa perehtyä ennen kuvan ottamista, mutta mitä muuta Liukkonen suosittelee selvittämään?

1. Ei kannata pitää kiirettä. Liukkosen mukaan kannattaa vertailla portfolioita ja miettiä, millainen tyyli omaa silmää miellyttää.

2. Ennen lopullista päätöstä on Liukkosen mukaan syytä selvittää, että kyseinen paikka on siisti ja mieluiten liiton hyväksymä studio. Tällöin paikasta löytyy kaikki tarvittavat välineet ja myös laatu on hyvää.

3. Mieti tarkkaan mitä haluat. Hetken mielijohteessa otettu kuva saattaa Liukkosen mukaan kostautua muutaman vuoden kuluttua.

4. Myös paikka kannattaa miettiä tarkkaan. Liukkosen mukaan nykyään otetaan paljon tatuointeja, jotka ovat näkyvällä paikalla. Kannatta siis pohtia tarkkaan haluaako vielä 50-vuotiaana, että puolet kasvoista on tatuointien peitossa.

Lue myös: 10 hulvatonta tapaa peittää exästä kertova tatuointi

Kilpailut

Uusimmat