Selfie-stick on menneen talven lumia: Nyt hankitaan selfiekenkä

31.03.2015 21:45 - Linda Arponen

Pelkkä selfiekeppi ei ilmeisesti enää riitä, sillä nyt on keksitty myös selfiekenkä.

Selfie-stick eli selfiekeppi oli yksi viime vuoden uusista keksinnöistä, joka on herättänyt paljon ajatuksia sekä puolesta että vastaan. Monien, paljon selfieitä kuvaavien mielestä on hienoa, että kepin avulla kuvaan saa esimerkiksi enemmän ihmisiä mukaan. Toisten mielestä keppi taas on totaalinen turhake ja sen käyttö on jopa kielletty esimerkiksi joissakin museoissa.

Kerroimme aiemmin selfie-stickin uudesta versiosta, belfie-stickistä, jonka avulla voi ottaa peppukuvia. Kenkämerkki Miz Mooz on kuitenkin mennyt asiassa vielä pidemmälle, sillä he mainostavat nyt uusia Selfie Shoes -kenkiään.

Pujota puhelin kengänkärkeen

Kenkien idea on se, että niiden kärkeen voi pujottaa kännykkänsä, jolloin omaa jalkaa voi käyttää periaatteessa kuvauskeppinä. Kolot löytyvät molemmista kengistä, joten käyttäjä voi valita, haluaako kuvata oikealla vai vasemmalla jalallaan. Miz Mooz mainostaa videollaan, että näiden kenkien avulla saa esimerkiksi molemmat kädet näkyville kuvaan. Kuvan saa ilmeisesti otettua niin, että kännykän ruutua napauttaa varpaallaan.

Kovin tosissaan alla olevaa mainosvideota ei kannata kuitenkaan ottaa, sillä Bustle-sivustolla arvellaan kyse olevan aprillipilasta. Kenkien on nimittäin tarkoitus tulla myyntiin huhtikuun 2. päivänä, heti huomisen aprillipäivän jälkeen. Totuus selviää luultavasti lähipäivinä.

Katso selfiekenkien mainosvideo alta.

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat