Äidin koskettava kirjoitus hänen keskenmenossa menettämälleen lapselle: "Olet minulle tärkeä, aina"

21.04.2015 16:15 - Tiina Svensk

Rachael Clarke on perheenäiti, joka muistuttaa kirjoituksellaan, että aikainenkin keskenmeno koskettaa äitiä.

Rachael Clarke on englantilainen toimittaja ja kahden lapsen äiti. Hän halusi jakaa tarinan lapsestaan, jonka hän menetti keskenmenossa.

"Olen epäröinyt tämän tarinan jakamista. Ehkä siksi, että se on rankka. Ehkä siksi, että se on henkilökohtainen.

Mutta se on tarina, jolla on väliä. Sillä on väliä jokaiselle naiselle, joka on kokenut menetyksen, jokaiselle joka on menettänyt lupauksen rakkaasta lapsestaan, jokaiselle, joka luulee, että hänen täytyy vaieta tarinansa kanssa. Koska, oikeasti, me emme puhu tällaisista asioista.

Meidän pitäisi.

Olen nyt raskaana, ja vauva on terve. Hänen sydämensä lyönnit ovat vahvat, toiminnat terveitä ja hän kasvaa ja kehittyy kauniisti -- aivan kuten jokainen vanhempi toivoo.

Mutta tämä ei ole hänen tarinansa. Tämä tarina on minun siemenen kokoisen vauvani tarina.

Olin viidennellä viikolla.

Heräsin aikaisin kivun tunteeseen. Se levisi nopeasti vatsalihaksiini kuin tuli. Minun kaksi vuotiaani nukkui vieressäni hiljaa tuhisten. Aviomieheni nukkui hänen vieressään rauhallisesi.

Tiesin, että minun pitäisi lähteä ennen kuin he heräisivät, ennen kuin tyttäreni vaatisi haluavansa mukaani.

Olimme appivanhempieni luona viikonloppuna heidän vanhassa maalaistalossaan. Vaikka olin surullinen, tunsin oloni turvalliseksi, kun tiesin perheen asuneen tässä talossa jo sukupolvien ajan. Se sai oloni vähemmän yksinäiseksi, huolimatta siitä että kaikki nukkuivat vielä.

Herätin aviomieheni. Ei sanoja, vain kyyneleitä.

Palasimme kotiin sinä iltana hämärän laskeutuessa. Keittiössä meitä odotti kakku, jota ei oltu kuorrutettu. Se oli unohdettu pakkauskiireiden keskellä. Illallisen jälkeen kuorrutin kakun ja annoin tyttäreni ripotella sen ylle nonparelleja.

Nimesin sen "Minä rakastan perhettämme" -kakuksi, ja sanoin, että söimme sitä, koska olimme perhe. Olimme jotain juhlimisen arvoista. Koska elämä oli jotain, mitä juhlistaa.

Sanoin itselleni ja vauvalleni, joka ei koskaan syntyisi: Juhlistan myös sinua.

Koska sinä olet minulle tärkeä, aina."

Lue myös: Pysäyttävä kirjoitus leviää netissä: "Sinä hoikka nainen, joka kommentoit painoani kaupassa.."

Lähde Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat