Nuoren perheenäidin järkyttävä kuva leviää sosiaalisessa mediassa: "Olen varoittava esimerkki"

13.05.2015 16:00 - Rea Tallgren

Tawny Willoughby, 27, on julkaissut kuvan, jota on jaettu sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia kertoja. Kauniista perheenäidistä otettu kuva todistaa, että muiden virheistä kannattaa oppia.

Tawny Willoughby on perheenäiti, jolla diagnosoitiin ihosyöpä ensimmäistä kertaa 21-vuotiaana. Nyt, kuusi vuotta myöhemmin, nainen on läpikäynyt jo kuusi erillistä ihosyöpää, sitkeä sairaus kun ei jätä häntä rauhaan.

Willoughbysta on nyt tullut maailmanlaajuisesti tunnettu. Pienen Kayden-pojan äiti julkaisi hiljattain Facebookissa kuvan siitä, miltä iho näyttää syöpähoitojen aikana. Kuva on koskettanut monia, sillä se on todella järkyttävä ja näyttää ihon täysin rikkinäisenä.

"Jos joku kaipaa kimmoketta pysyä pois solariumeista, niin tässä, olkaa hyvät! Tältä ihosyöpähoidot voivat näyttää. Käyttäkää aurinkorasvaa, ja hankkikaa suihkurusketuksia. Meillä kaikilla on vain yksi iho, ja siitä kannattaa pitää huolta. Olen varoittava esimerkki - toisten virheistä kannattaa siis oppia. Älä annan rusketuksen estää sinua näkemästä lastesi kasvavan isoksi. Se on minun isoin pelkoni juuri nyt."

Nainen kertoo, että hän tapasi käydä solariumissa useamman kerran viikossa ollessaan lukioikäinen. Hän ei kuitenkaan ikinä ottanut aurinkoa samana päivänä käytyään solariumissa, eikä käynyt solariumissa useampaan kertaa saman päivän aikana.

Willoughbyn julkaisemaa kuvaa on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja. Naisen järkytykseksi myös saanut jonkun raportoimaan Facebookin ylläpidolle sen sisältämästä "liian väkivaltaisesta sisällöstä." Katso kuva tästä tai alta.

Kilpailut

Uusimmat