"Näin saat naisesi hankkimaan silikonit" - uutuuskirja hätkähdyttää

22.05.2015 15:15 - Rea Tallgren

Victoria Highlander, 47, ei kokenut suurta hinkua suurempiin rintoihin, mutta nyt hänellä sellaiset kuitenkin on - ja melko valtavat ne ovatkin. Syynä on hänen miehensä, joka puhui hänet hankkimaan peräti kolme rintojensuurennusta. Nyt hän on kirjoittanut opuksen, jossa hän neuvoo muita miehiä onnistamaan samaisessa tehtävässä.

Victoria Highlanderilla, 47, on valtavat rinnat. Niitä on suurennettu kolme kertaa. Naisen mukaan hän itse ei kokenut suurta tarvetta hankkia valtavan kokoisia silikoneja, mutta hänen miesystävänsä Ivan LeCasque puhui hänet ympäri. Nyt nainen kantaakin kuppikokoa O.

Melkein kaikilla eksillä silikonit

Mies on suostutellut useammankin ex-kumppaninsa hankkimaan silikonit. Ensimmäisellä kerralla hän ei kuitenkaan pyrkimyksessään onnistunut.

- Tuolloin tokaisin, että haluaisin hänellä olevan isommat rinnat. Se ei päättynyt hyvin. Tuolloin ymmärsin, että minä en ollut hoitanut asiaa oikein.

Mies muuttikin taktiikkaansa, ja tulevia kumppaneitaan hän osasi jo innostaa hankkimaan isommat rinnat.

- On tärkeintä myydä ajatus oikein, niin että nainen itsekin innostuu siitä, hän hehkuttaa.

Mies onkin kustantanut silikonit lähes kaikille kumppaneilleen.

Parisuhde "uudelle tasolle"

Nykyään LeCasque on niin ylpeä kyvystään suostutella naisystänsä suurennuttamaan rintojaan, että hän on kirjoittanut aiheesta kirjan, joka kantaa nimeä Convince Her To Get Bigger Breasts Manual, eli vapaasti suomennettuna "Vakuuta hänet hankkimaan isommat rinnat -ohjekirja."

Miehen kirjaa on myyty ympäri maailman. Hänen mukaansa sitä ostavat eniten pitkissä parisuhteissa tai avioliitossa olevat miehet.

- On mahtavaa, jos nainen on valmis toteuttamaan miehensä fantasioita. Se vie parisuhteen uudelle tasolle, LeCasque selittää.

Katso kuvat pariskunnasta tästä.

Lue myös: Nännitkin muotoiltu sydämenmuotoisiksi - kauneusleikkausaddikti, 30, ei aio lopettaa, katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat