Valtava Roger-kenguru on etevä potkunyrkkeilijä - uskaltaisitko otella sitä vastaan?

05.06.2015 18:45 - Senni Loikala

Australiassa elävä Roger-kenguru löydettiin moottoritien varrelta auton alle jääneen äitinsä viereltä. Nyt eläin on kasvanut aikuiseksi kenguruksi, joka rutistelee metallisankoja ja potkunyrkkeilee.

Australialaisen Roger-punajättikengurun liikkuessa maa varmasti tärisee, sillä loikkajalkaa on siunattu poikkeuksellisen massiivisella koolla. Rogerilla on pituutta reilu kaksi metriä ja vaa'alla seisoessaan osoittavat viisarit liki 90 kiloa. 

Valtavalla kengurulla on erityinen suhde hänen omistajaansa Chris Broglaan. Eläimellä on nimittäin tapana jahdata isäntäänsä - silkasta rakkaudesta.

Turhaan ei Rogerille kuitenkaan kannata alkaa ryttyilemään, sillä se on etevä potkunyrkkeilijä. Kengurun päivittäiseen treeniohjelmaan kuuluu metalliämpäreiden rutistaminen, joten hurjat voimat löytyvät myös sen tassuista.

Rogerilla on kuitenkin traaginen tausta. Se löydettiin nimittäin moottoritien varrelta auton alle jääneen äitinsä läheltä. Brogla otti kengurun huostaansa ja tarjosi sille kodin ja huolenpitoa.

Arvioiden mukaan Rogerilla olisi tällä hetkellä ikää yhdeksän vuotta. Punajättikengurut elävät keskimäärin 22-vuotiaiksi.

Hellyttävän näköinen kengurujättiläinen tuo Roger, vai mitä?

On Rogerilla myös pehmeä puolensa!

Lue myös: Olisitko uskonut, miten tärkeä häntä kenguruille oikein on?

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat