Brasilialaismies näyttää aivan Ken-nukelta - aloitti kauneusleikkauksissa käymisen 17-vuotiaana

17.06.2015 22:45 - Eeva Rajala

Siinä, missä maailmasta löytyy kourallinen Barbie-nukelta näyttäviä naisia, löytyy myös Ken-nukkea muistuttavia miehiä.

Uusin julkisuuteen noussut tosielämän Ken-nukke on brasilialaismies Mauricio Galdi. 27-vuotias Galdi kertoo Daily Mailin mukaan olleensa kateellinen tytöille koulussa, sillä tytöt saivat leikkiä nukeilla ilman pelkoa ennakkoluuloista. Vaikkei hän enää myöhemmällä iällä halunnutkaan leikkiä nukeilla, mies silti ihaili Barbie- ja Ken-nukkien "virheetöntä" ulkonäköä.



Galdi kävi ensimmäisessä kauneusleikkauksessaan jo 17-vuotiaana sen jälkeen, kun häntä ei pidetty kauniina osallistuttuaan näyttelijäkoulutukseen. Ensimmäisenä korjattiin hänen nenänsä ja lopulta kasvoihin ruiskutettiin jo täyteainetta.



Miehellä on yhteensä yli 21 000 Instagram-seuraajaa. Instagram-tililtä löytyy lukuisia kuvia, joissa Galdi näyttää aivan Ken-nukelta. Tosin monissa kuvissa on käytetty vielä lisäksi kasvoja silottavaa ja silmiä korostavaa filtteriä. Kuvista näkyy kuitenkin selvästi miehen käyneen lukuisissa kauneusleikkauksissa.



Alkuperäisenä tosielämän Ken-nukkena pidetään brasialaista Celso Santebañesia (kuva alhaalla) joka tosin menehtyi leukemiaan aiemmin tässä kuussa vain 21-vuotiaana. Santebañes käytti kauneusleikkauksiinsa kymmeniä tuhansia euroja.



Myös Yhdysvalloista löytyy ainakin yksi tosielämän Ken-nukke, 24-vuotias Justin Jedlica. Newyorkilaismies on käynyt peräti yli 190 kauneusleikkauksissa, jotta näyttäisi mahdollisimman paljon Ken-nukelta.



Lue myös: Tosielämän Ken-nukke läpikäynyt jo 191 kauneusleikkausta - katso kuvagalleria

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat