Pepun saa huijattua suuremman tai pienemmän näköiseksi oikeanlaisella bikini-alaosalla - lue ohjeet

20.07.2015 21:15 - Rea Tallgren

Haluaisitko sinä muokata takamustasi mallia ennen rantahietikolle kirmaamista. Se onnistuu oikeanlaisen bikinin alaosan avulla.

Kauneus on aina katsojan silmissä ja ihanteellista olisikin, jos niukoissakin vaatteissa voisi tuntea olonsa niin kotoisaksi, ettei kokisi olevansa mistään kohdasta "vääränlainen" tai "vääränkokoinen". Käytäntö on kuitenkin monesti eri asia kuin ihanteet ja moni nainen tunteekin olonsa epämukavaksi vähissä vaatteissa, kuten bikineissä.

Huijaa peppu pyöreämmäksi tai pinkeämmäksi

Daily Mail halusi selvittää, miten oman takamuksen saa näyttämään pienemmältä tai suuremmalta bikineissä. Se palkkasi 42-vaatekokoa käyttävän mallin kokeilemaan erilaisia bikinialaosia nähdäkseen, millaiselta takamus kussakin niistä näyttää.

Lehti sai selville, että toisin kuin voisi luulla, mitä enemmän housut peittivät, sitä isommalta takapuoli näytti. Lehden asiantuntijana toiminut kauneus- ja muotitoimittaja Eliza Scarborough arvostelikin parhaaksi kaikista alaosista kurvikkaat stringi-alaosat, jotka saivat mallin pepun näyttämään todella pyörältä ja naisellisilta, mutta ei leveältä.

Katso kuvat kaikista eri bikinialaosista saman naisen päällä tästä. Mikä on sinun suosikkisi?


Lue myös: "Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää bikinejä" - plusmallit kumoavat törkeän väitteen

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat