Raskausarpien juhlaa - uusi some-ilmiö maailmalla leviää ja ylistää kehon virheiden kauneutta

29.07.2015 17:15 - Reetta Haverinen

Seuraavat kuvat todistavat, että arvet ihossa kertovat eletystä elämästä, eikä niitä kannata turhaan piilotella.

#ThighReading-kampanjan myötä Twitter ja Instagram tulvivat kuvia, joita naiset ovat ottaneet omista reisistään, joita koristavat erikokoiset ja väriset raskausarvet, selluliitti ja pigmenttivirheet.

Rohkeita, erialisuutta ylistäviä some-liikkeitä on nähty viime aikoina entistä enemmän. Naiset ovat ylistäneet ylpeinä niin kurvejaan kuin ihovaurioitaankin. Somessa paljon esillä ollut #LoveYourLines -kampanja on myös rohkaissut naisia kantamaan raskausarpensa ylpeinä, mutta kampanja on kohdennettu raskaana oleville naisille, joiden kehoon raskausaika on jättänyt omat merkkinsä. Uutisoimme kampanjasta jo aiemmin. Pääset lukemaan artikkelimme tästä.

Rohkeutta rakastaa omia virheitään

#ThighReading-liikeen on tarkoitus kannustaa erityisesti nuoria naisia kantamaan vartalonsa itsevarmasti. Kehon muutokset varhaisella aikuisiällä laittavat ihon koetukselle, joten lähes jokainen nainen omistaa merkkejä kropassaan, joita naiseksi kasvaminen on aiheuttanut. Siten "virheitä" on turhaa peitellä ja rohkeimmat meistä uskaltavat jopa esitellä omia uniikkeja piirteitään somessa. Nämä naiset tietävät, kuinka omaan kroppaan tulee suhtautua:

Katso lisää kampanja-kuvia täältä.


Lue myös: I'm not Angel -kampanja teki vastaiskun Victoria's Secretin luomalle hoikalle naisihanteelle

Kilpailut

Uusimmat