Orgasmi ajatuksen voimalla? Ohjeet, kuinka onnistua

02.09.2015 23:15 - Reetta Haverinen

Orgasmin saaminen ei välttämättä edellytä petikumppania tai seksivälinekaupassa käyntiä.

Ajatuksen voimalla saavutettu orgasmi ei ole pelkkää huhupuhetta, näin ainakin väittää Mik Scarlet. Selkärangan vammasta teinivuosinaan kärsinyt Scarlet ei kyennyt saamaan orgasmia perinteisellä tavalla genitaalialueita koskettelemalla, joten mies kokeili, voisiko orgasmin saavuttaa pelkkien fantasioiden avulla. Ihme kyllä, mies onnistui ja kehottaa muitakin kokeilemaan ajatusorgasmeja.

Erilainen hyvänolon tunne

Scarletin mukaan aivotyöskentelyn avulla saavutettu orgasmi ei tunnu täysin samalta, kuin alapäätä koskettelemalla aikaansaatu kokemus. Siitä huolimatta mielikuvituksen voimalla saavutettu orgasmi voi tuntua yhtä hyvältä ja voimakkaalta kuin seksileikeillä aikaansaatu hekuma.

Seuraavilla ohjeilla voit itsekin kokeilla, voitko saada orgasmin mielen voimalla:

1. Mene rauhalliseen paikkaan

Vetäydy omaan rauhaasi suljettuun tilaan, jossa voit rentoutua ja olla huoletta, ettei kukaan tule häiritsemään sinua.

2. Älä tunne syylisyyttä

Sinun ei tarvitse hävetä sitä, että harrastat "omaa kivaa". Jos tunnet syyllisyyttä tekemisistäsi, et voi mitenkään saavuttaa ajatusorgasmia. Heitä siis huolet nurkkaan ja keskity tähän hetkeen.

3. Fantasioi

Aloita unelmointi. Ajattele asioita, joista kiihotut.

4. Hivele ihoasi

Koskettele kevyesti herkkiä ihoalueitasi, jotka ovat jääneet vähälle huomiolle. Hivele korvanlehteäsi, hipaise kaulaasi tai koskettele esimerkiksi ranteitasi.

5. Yhdistä ajatuksesi ja tuntemuksesi

Yritä kosketella kroppaasi ja yhdistää fantasiasi ja tuntoaistisi. Älä murehdi siitä, saatko orgasmin vai et. Voi olla, että nautintoon pääseminen ei onnistu ensimmäisillä kerroilla, mutta harjoittelun avulla voit pian saavuttaa upeita kokemuksia, joista et ole aiemmin osannut uneksiakaan!

Scarlet on tehnyt myös tuotorial-videon, jossa mies kertoo enemmän ajatusorgasmeista ja siitä, kuinka kuka tahansa voi nauttia hyvänolon aalloista pelkän aivotyöskentelyn avulla. Katso video alta:


Lue myös: Tiesitkö, että voit saada 12 erilaista orgasmia?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat