Syötkö roskaruokaa odottava äiti? Pysäyttävät kuvat todistavat, ettei kannattaisi

16.09.2015 18:15 - Reetta Haverinen

Brasilialainen lastentautijärjestö kannustaa miettimään ateriavalintojaan raskaana ollessa.

Sanotaan, että olet mitä syöt, mutta odottavien äitien kohdalla lause tarkoittaa jotain paljon enemmän. Useat raskaana olevat naiset eivät kuitenkaan välttämättä tule miettineeksi, että se, mitä he suuhunsa laittavat, vaikuttaa väistämättä myös sikiön ravitsemukseen ja sitä kautta vauvan kehitykseen ja terveyteen.

Silmät avaava kampanja

Brasilialaisen lastentautijärjestön Brazil's Pediatric Society of Rio Granden teettämä mainoskampanja, jonka tarkoituksena on valistaa odottavia äitejä roskaruoan vaaroista, tekee visualistisin keinoin varsin selväksi, mitä hampurilaisten ja ranskalaisten syöminen käytännössä tarkoittaa. Varisinkin, jos asiaa tarkastellaan masuasukin näkökulmasta, ei tuoreiden äitien ole suositeltavaa vierailla tuon tuosta McDonald'sin tiskillä.

Paim-mainostoimiston luomat mainokset ovat hätkähdyttäviä. Kuvien naismallien rinnat on maalattu esittämään pikaruokaloista tuttuja ruokia. Yhdessä mainoskuvassa näyttää esimerkiksi siltä, kuin mainoskuvan vauva imisi äitinsä rinnasta maidon sijaan limsaa.

Kuvat puhuttelevat taatusti monia äitejä - niin nykyisiä kuin tuleviakin.

Katso kuvat mainoskampanjasta täältä.


Lue myös: Jo aivan pienikin lapsi osaa huijata vanhempiaan - katso nettihitiksi noussut hulvaton video

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat