Kaikki artikkelit
Uusimpien ravitsemussuositusten mukaan päivässä tulisi syödä vähintään 90 grammaa täysjyvää.
Ilmiöt
24 päivää sitten
Hittiherkku vai harhaluulo? Ravitsemusterapeutti täsmentää suosittujen karkkitaateleiden terveysväitteitä ja suositusmäärää.
Terveys ja hyvinvointi
8 kuukautta sitten
Hittiherkku vai harhaluulo? Ravitsemusterapeutti täsmentää suosittujen karkkitaateleiden terveysväitteitä ja suositusmäärää.
Terveys ja hyvinvointi
10 kuukautta sitten
Alkoholia raportissa ei voida suositella lainkaan.
Terveys ja hyvinvointi
yli 2 vuotta sitten
Jatkuvalle nälän tunteelle voi olla monia mahdollisia syitä.
Terveys ja hyvinvointi
yli 3 vuotta sitten
Tarvitseeko hiilihydraattien syömistä vältellä iltaisin? Asiantuntijat vastaavat yleisiin myytteihin
Esimerkiksi paahtoleipäpala avokadolla on erinomainen vaihtoehto iltapalaksi.
Terveys ja hyvinvointi
yli 5 vuotta sitten
Tulisi muistaa, että jatkuva laihdutuskuurilla olemine tekee usein enemmän hallaa kuin hyötyä hyvinvoinnille.
Terveys ja hyvinvointi
yli 6 vuotta sitten
Oman ruokavalion tarkkailun sijaan kannattaakin suunnata katse kaverin lautaseen.
Terveys ja hyvinvointi
yli 9 vuotta sitten
Hanna Partasen mukaan
Terveys ja hyvinvointi
yli 9 vuotta sitten
Ravitsemuksen asiantuntijoilla on selkeä käsitys, mitä he eivät missään tapauksessa laittaisi suuhunsa.
Terveys ja hyvinvointi
yli 9 vuotta sitten
Ruokaan liitetään turhaan syyllisyydentunteita ja stressiä.
Terveys ja hyvinvointi
yli 9 vuotta sitten
Brasilialainen lastentautijärjestö kannustaa miettimään ateriavalintojaan raskaana ollessa.
Ilmiöt
yli 9 vuotta sitten
Aliravitsemus ei näytä olevan ainoastaan kehitysmaiden ongelma. Köyhästä ravinnosta koostuvan ruoan aiheuttamat vitamiini- ja ravintoainepuutokset ovat kasvava ilmiö myös länsimaisissa.
Terveys ja hyvinvointi
yli 10 vuotta sitten
Kauppojen hyllyillä on paljon turhia tuotteita, joita ilman suomalaiset tulisivat varsin hyvin toimeen.
Terveys ja hyvinvointi
yli 10 vuotta sitten
Nykyisin ihmiset ovat äärimmäisen kiinnostuneita ruoasta ja omasta hyvinvoinnistaan. Silti terveellinen ruokailu tuntuu olevan monille varsin haastavaa.
Terveys ja hyvinvointi
yli 10 vuotta sitten
Kasvisten, marjojen, kuitupitoisten tuotteiden ja pehmeiden rasvojen suosiminen sekä maltillinen lihan kulutus rakentavat edelleen pohjan terveelliselle ruokavaliolle.
Terveys ja hyvinvointi
yli 10 vuotta sitten