Kehonrakentajan rohkeus inspiroi - korvasi lääkkeet treenillä

02.10.2015 16:45 - Senni Loikala

Äkkilaihtumisen suolistosairauden vuoksi kokenut nuori nainen on tsempannut itsensä jaksamaan keskittymällä treenaamiseen.

Brittiläinen Zoey Wright, 22, alkoi laihtua äkillisesti vuonna 2012, vaikka hän ei ollut kuntokuurilla. Kilojen kariseminen vei naisen voimat.

- Minä vain itkin. Itkin paljon. Pystyin hädin tuskin kävellä ja välillä en pystynyt edes nousta sängystä edes peseytymään, koska olin niin heikko, Wright kertoo.

Kehonrakennus nosti ylös

Lääkärissä nainen sai kuulla, että hänellä on harvinainen suolistosairaus. Hänelle määrättiin vahvat lääkkeet ja ehdotettiin leikkausta, josta Wright kuitenkin kieltäytyi.

Pian Wright päätti, että hän tahtoisi parantua hoitamalla itse kehoaan. Hän alkoi vältellä lääkkeiden käyttöä ja alkoi harrastaa intohimoisesti kehonrakennusta.

Marraskuussa 2014 nainen kuitenkin päätti, että hän tahtoi oloaan helpottavan leikkauksen. Operaation jälkeen hänellä on ollut avannepussi. Hienoa on, ettei Wright yritä piilotella sitä. Hän julkaisee Instagram-tilillään kuvia, joissa avannepussi näkyy.

Edessä suuri koitos

Nyt Wright valmistautuu osallistumaan ensimmäiseen kehonrakennuksen kilpailuunsa. Naisen keho onkin kokenut muutamassa vuodessa suuren muutoksen, sillä nykyään hän on erittäin lihaksikas ja timmissä kunnossa.

- Kehonrakennus on aina ollut selviytymismekanismini ja sellaisena se tulee jatkumaan joka ikinen päivä, hän tiivistää.

Katso alta kuvia Wrightista.




Lue myös: Inspiraatio treenaajille: 79-vuotias nainen on maailman vanhin kehonrakentaja

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat