Kuva: Fotolia

Hulvaton video näyttää millaista on ajaa autoa, kun äiti istuu pelkääjän paikalla - katso

31.10.2015 23:15 - Mika Parikka

Autolla ajaminen äidin kanssa voi olla joskus erittäin piinaavaa. YouTubeen ladattu sketsi näyttää äärettömän hauskalla tavalla miksi.

On jännä ilmiö, miten autossa aina pelkääjän paikalla istuva on parempi ajamaan, kuin itse kuski. Ilmiö konkretisoituu varsinkin silloin, kun oma äiti sattuu istumaan kyydissä. Viimeksi, kun olen antanut äidilleni autokyydin, matka kesti vain 15 minuuttia. Silti hermoni hajosivat matkalla noin 15 kertaa.

YouTubeen ladattu video kiteyttää reiluun minuuttiin kaiken sen, jota sain itse kuulla kyseisen automatkan aikana. 

- Jarruta! Varo! Sinä kyllä törmäät tuohon! Onko tuossa Pirjo? Moi Pirjo! Laita tuo radio pois, en pysty kuuntelemaan tuota mekkalaa!

Ja niin edespäin. On tosin myönnettävä, että ahdistun jopa melkein enemmän, kun itse istun äitini kyydissä. Kolikolla on siis kääntöpuoli.

- Ajat taas liian pienellä vaihteella! Pistä kovemmalle, tämä on kova biisi! Et taaskaan osannut näyttää vilkkua oikein liikenneympyrässä! Mitä ihmeen reittiä sinä ajat?!

Video demonstroi onneksi ainoastaan äidin kyydissä olon, joten allekirjoittaneen ei tarvitse potea huonoa omatuntoa. Katso hupaisa video alta:

Lue myös: "Tuleeko sinulla ikävä äitiä?" - pikkupojan tv-haastattelu sulattaa sydämet

Kilpailut

Uusimmat