Kuva: Fotolia

Joulun koskettava kohtaaminen - Äiti ei uskonut poikansa koskaan tapaavan joulupukkia

04.12.2015 20:45 - Emma Ylistalo

Brayden-poika ei kestä hälyisiä tilanteita, joten hänen äitinsä luuli, ettei poika pääsisi tapaamaan joulupukkia. Toisin kuitenkin kävi.

Niin kuin varmasti jokainen vanhempi, Erin Deely halusi viedä poikansa katsomaan joulupukkia. 6-vuotiaalla Brayden-pojalla on diagnosoitu autismi, kun hän oli 3-vuotias. Tämän takia hänen äitinsä pelkäsi, ettei poika saisi koskaan tavallisia joulumuistoja.

- Ajattelin, ettemme tulisi koskaan saamaan noita lomakuvia hänestä, koska se on tilanne, jota hän ei hallitse - äänet, paine. Hän ahdistuu, jos häntä pyytää hymyilemään, se kaikki vain on liikaa hänelle, Erin kertoi People-lehdelle.

Asiaan löytyy kuitenkin apu, kun Deely löysi Caring Santa -nimisen yhdistyksen, jota sponsoroi Autism Speaks -järjestö. Yhdistys auttaa autistisia lapsia tapaamaan joulupukin heille sopivammassa ympäristössä. Mukana on 120 amerikkalaista ostoskeskusta, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus kertoa lahjatoiveensa pukille.

Näin myös Brayden pääsi tapaamaan joulupukkia läheiseen ostoskeskukseen.

- Brayden oli ujo ja hivuttautui varovasti pukkia kohti. Joulupukki laskeutui tuoliltaan ja tuli leikkimään poikani kanssa hänen tuomillaan leluilla, Erin kertoi.


Lue myös: Kokeile käänteistä joulukalenteria - sympaattinen idea leviää Facebookissa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat