Kuva: Fotolia

Todiste Facebookin voimasta - kadonnut pehmopupu löysi kotiin

10.03.2016 17:45 - Iiro Myllymäki

Viisi päivää ja 800 Facebook-jakoa myöhemmin kadulta löydetty pehmolelu löysi omistajansa.

Petra Piiparin viimeperjantainen kotimatka sai yllättävän käänteen, kun hän huomasi jotakin lojumassa maassa Helsingissä Tennispalatsin edessä.

- Ravan keskellä oli joku epämääräinen möykky, joka osoittautui pehmopupuksi. Katsoin, että tuo näyttää sellaiselta pupulta, jota joku on rakastanut tosi paljon. Itse äitinä tunnistan tuollaisen venyneen ja vanuneen pehmolelun, joka on varmasti jollekulle tärkeä, Piipari kertoo Voice.fi:lle.

Piipari päätti nostaa pupun maasta ja asetti sen Tennispalatsin seinustalle. Kymmenen minuutin päästä hän käveli paikan ohi uudestaan ja huomasi, että pupuparka makasi jälleen maassa. Silloin Piipari päätti ottaa pehmolelun mukaansa ja valjastaa Facebookin pupun omistajan etsimiseen. 

Pupua etsittiin monesta paikasta 

Piipari jakoi kuvan pupusta Facebook-seinällään pienen kertomuksen kera ja asetti tarinan julkiseksi. Kuva lähti leviämään Facebookissa hurjaa vauhtia, ja viiden päivän jälkeen Piipari viimein sai toivotun yhteydenoton pupun omistajan vanhemmilta.

- Vanhemmat olivat todella nähneet vaivaa lelun etsimiseksi. Isä oli käynyt kysymässä sitä parista liikkeestä ja löytötavaratoimistosta. Lopulta Finnkinossa henkilökunnan jäsen sanoi jonkun nähneen ilmoitukseni Facebookissa. Sitten äiti oli kaivanut Facebookia niin kauan, kunnes ilmoitukseni oli tullut vastaan, Piipari sanoo.

Pupu on nyt luovutettu Santeri-pojan vanhemmille, joten tarina sai onnellisen lopun.

Lue myös: Tyttö unohti pehmolelun hotelliin - henkilökunnan reaktio herättää hilpeyttä

Kilpailut

Uusimmat