Sperma-ruuista tehtiin keittokirja: "Samanlaista herkkua kuin viinit ja juustot"

Vaikka monelle ei se välttämättä ole tullut mieleen, voi spermasta kuulema valmistaa herkullisiakin ruokia.

Julkaistu:

Siinä, missä moni ei suostu spermaa edes nielemään, käyttävät jotkut sitä oikein kokkausmielessäkin. Natural Harvest – A Collection of Semen-Based Recipes -kirjassa kerrotaan erilaisia tapoja, joilla spermaa voi käyttää kokkaamiseen.

Kirjan kirjoittaja Paul ’Fotie’ Photenhauer on saanut asiasta kertovalta Mirror-lehdeltä lempinimen ”spermaintoilija.” Miehen mukaan spermaa todellakin kannattaa syödä.

– Siemenneste ei ole ainoastaan ravitsevaa, vaan siinä on myös ihana koostumus. Se on vähän kuin viinit tai juustot, sen maku on dynaaminen ja monimuotoinen, Photenhauer selittää.

Lue myös: Kuinka monta minuuttia täytyy liikkua, jotta poltat suklaapatukan kalorit? Katso

Lähde: Mirror