Kuva: Fotolia

Sperma-ruuista tehtiin keittokirja: "Samanlaista herkkua kuin viinit ja juustot"

15.04.2016 15:00 - Rea Tallgren

Vaikka monelle ei se välttämättä ole tullut mieleen, voi spermasta kuulema valmistaa herkullisiakin ruokia.

Siinä, missä moni ei suostu spermaa edes nielemään, käyttävät jotkut sitä oikein kokkausmielessäkin. Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes -kirjassa kerrotaan erilaisia tapoja, joilla spermaa voi käyttää kokkaamiseen.

Kirjan kirjoittaja Paul 'Fotie' Photenhauer on saanut asiasta kertovalta Mirror-lehdeltä lempinimen "spermaintoilija." Miehen mukaan spermaa todellakin kannattaa syödä.

- Siemenneste ei ole ainoastaan ravitsevaa, vaan siinä on myös ihana koostumus. Se on vähän kuin viinit tai juustot, sen maku on dynaaminen ja monimuotoinen, Photenhauer selittää.

Lue myös: Kuinka monta minuuttia täytyy liikkua, jotta poltat suklaapatukan kalorit? Katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat