Kuva: Fotolia

Mieskätilö neuvoi raskaana olevia naisia antamaan enemmän suuseksiä puolisoilleen

17.04.2016 15:05 - Emma Ylistalo

Mieskätilö kertoi hänen hoitamilleen naisille, että proteiini, jota heidän kumppaniensa spermasta löytyy, auttaa heitä ehkäisemään korkeaa verenpainetta.

Miespuolinen kätilö Ronald Lock on erotettu sen jälkeen kun selvisi, että hän on neuvonut naisia antamaan kumppaneilleen suuseksiä laskeakseen korkean verenpaineen mahdollisuutta. Ronald Lockin mukaan miehen sperma voi olla hyväksi heille, jotka kärsivät nousseesta verenpaineesta. 

Bristolissa sairaalassa työskennellessään Lock myös vertasi potilaidensa istukkaa köydenveto köydeksi ja kertoi synnytyksessä oleville naisille, että erään lääkkeen ottaminen sai tuntumaan "siltä kuin olisi kännissä".

Hän ei myöskään onnistunut pitämään vastasyntyneitä tarpeeksi lämpiminä ja ruokittuina, eikä muutenkaan toiminut ammattinsa vaatimalla tavalla. Lock myös valehteli vamonsa olevan läheisessä sairaalassa toipumassa leikkauksesta, jotta hän sai lähteä töistä ja sai vaihdettua työvuorojaan.

Lockin toimintatapoja arvioineiden asiantuntijoiden mukaan Lockin käytös osoitti, ettei hänellä ollut minkäänlaista kunnioitusta potilaitaan kohtaan tai tilannetajua hetkissä, jolloin hän heitti kyseiset kommentit.


Lähde: Mirror

Lue myös: Sperma-ruuista tehtiin keittokirja: "Samanlaista herkkua kuin viinit ja juustot"

Kilpailut

Uusimmat