Kuva: Fotolia

Minkä rotuinen koira sopii sinulle parhaiten? Horoskooppimerkkisi paljastaa

06.03.2017 18:45 - Senja Rapila

Rohkea Oinas kaipaa rinnalleen rohkeaa saksanpaimenkoiraa, mietteliäs Kauris kääntyy puolestaan omanarvonsa tuntevan chow chow'n puoleen.

Jokaiselle horoskooppimerkille kerrotaan olevan sielunkumppaniksi verrattavissa oleva koirarotu. Tämä koirarotu sopii kaikkien rodunomaisten luonteenpiirteidensä perusteella kaikista parhaiten tietyille horoskooppimerkeille, joka tekee teistä tähtimerkkien perusteella täydellisen yhteensopivia.

Voit lukea leikkimielisen horoskoopin parhaimmat yhteensopivuudet alapuolelta.

VESIMIES 20.1. -18.2. Valkoinen länsiylämaanterrieri

(kuva: AOP)

Vesimies ei tunne käsitettä tylsyys. Tämä tarkoittaa siis sitä, että hänelle sopii mitä parhaiten pieni ja terhakka valkoinen länsiylämaanterrieri. Leikkisän ja menevän persoonallisuutensa vuoksi tämän rodun edustaja tarvitsee itselleen omistajan, joka on aina valmiina leikkimään ja riekkumaan.

KALAT 19.2. - 20.3. Ranskanbulldoggi

(kuva: AOP)

Kuten omistajansakin, myös koira on yllätyksiä täynnä. Pienellä ranskanbulldogilla on suuri persoonallisuus ja kuten omistajallaan, on ranskiksella loistava taito lukea toisen tunteita. Tämä suloinen karvaturpa pitää huolen siitä, että jokaisella on hymy huulillaan tilanteesta huolimatta.

OINAS 21.3. - 19.4. Saksanpaimenkoira

(kuva: AOP)

Rohkea, päättäväinen ja peloton. Oinasta pidetään yhtenä vahvimmista horoskooppimerkeistä - ja sama pätee myös hänelle sopivaan koirarotuun. Valpas, tottelevainen ja älykäs saksanpaimenkoira nimittäin sopii Oinaan kanssa yhteen kuin nakutettu.

HÄRKÄ 20.4. - 20.5. Siperianhusky

(kuva: AOP)

Härkä todennäköisesti haluaa, että hänen koiransa on vahva ja energinen, että hän sopii hyvin Härän energiseen elämäntyyliin. Mikä olisikaan parempi rotuvaihtoehto tälle ikiliikkujalle kuin siperianhusky. Kuten omistajansakin, huskyt kestävät paineen alla, mutta ovat myös hyvin lempeitä ja välittäviä.

KAKSONEN 21.5. - 21.6. Weimarinseisoja

(kuva: AOP)

Tämän horoskooppimerkin edustaja tarvitsee itselleen koirarodun, joka pysyy vauhdissa mukana. Kaksonen-horoskooppimerkin edustajat ovat nimittäin vahvoja ja meneviä, he eivät tuhlaa aikaa jossitteluun. Kaksoselle täydellinen koirarotu onkin luotettava ja vahva weimarinseisoja. Weimarinseisoja pysyy menossa mukana, ja on sen lisäksi vielä todella älykäs ja sosiaalinen. 

RAPU 22.6. -22.7. Chihuahua

(kuva: AOP)

Luovuutta ja spontaaniutta rakastava Rapu kaipaa rinnalleen koiran, joka sopii hänen luonteelleen. Ideaalikumppanisi tässä suhteessa on eittämättä pieni ja peloton chihuahua. Tämä pieni karvaturri tulee olemaan paras ystäväsi ja halikaverisi jokaisessa tilanteessa. Lisäksi se on niin kätevän kokoinen, että saat parhaan ystäväsi kätevästi mukaan seikkailuihisi!

LEIJONA 23.7. - 22.8. Kultainen noutaja

(kuva: AOP)

Leijonan iloinen persoona takaa sen, että hänen lähellään on mukava olla. Kuten omistajansakin, kultainen noutaja tuo iloa kaikkialle, missä se liikkuu. Lojaali, energinen ja aina onnellinen kultainen noutaja sopiikin hyvin Leijonalle, sillä se omaa kaikki ominaisuudet, mitä Leijona-horoskooppimerkin edustaja omaa.

NEITSYT 23.8. - 22.9. Shiba inu

(kuva: AOP)

Neitsyttä pidetään horoskooppimerkkien viisaimpana ja älykkäimpänä edustajana. Tämän vuoksi hän ei etsikään itselleen mitään aivan normaalia koiraa, vaan viisaan kumppanin, jonka kanssa jakaa elämän harmonian. Shiba inu onkin oiva valinta pohdiskelevalle neitsyelle, sillä tämä rotu on tunnettu itsenäisyydestään ja viisaudestaan.

VAAKA 23.9. - 22.10. Australianpaimenkoira

(kuva: AOP)

Vaaka arvostaa tasapainoa jokaisessa asiassa ja australianpaimenkoira astuu kuvioon juuri sopivalla tavalla; tämä koirarotu on leikkisä, mutta myös tarvittaessa hyvin fiksu ja pohdiskeleva. Halusitpa rauhoittua kotosalla tai lähteä ulos riehumaan karvakaverisi kanssa, australianpaimenkoiralle käy kumpi vain.

SKORPIONI 23.10. - 22.11. Labradorinnoutaja

(kuva: AOP)

Kuten sinäkin, labradorinnoutaja arvostaa lojaaliutta kaikista eniten. Labradorinnoutajien tiedetään luovan täysin uniikin, elämänpituisen suhteen omistajiinsa, mitä ei voi rikkua. Vaikka Skorpioni ei haluaisikaan näyttää tunteitaan, yllättää labradorinnoutaja omistajansa tässä suhteessa monilla, odottamattomilla reaktioillaan.

JOUSIMIES 23.11. - 21.12. Beagle

(kuva: AOP)

Etsitkö kumppania seuraavalle seikkailullesi? Energisellä beaglella on aina nenä maassa, valmiina metsästämään uusia ja mielenkiintoisia hajuja. Rotu on hyvin saman tyyppinen kuin Jousimies, sillä se etsii levottomasti uusia seikkailuita. Tekeminen ei lopu koskaan kesken.

KAURIS 22.12. - 19.1. Chow Chow

(kuva: AOP)

Mietteliäs ja arvokas, tätä pörrökästä ja sinikielistä koirarotua pidetään yleensä hyvin etäisenä ja varautuneena koirarotuna. Se ei kuitenkaan häiritse Kaurista, sillä hänkään ei ole tottunut jakamaan tuhottomasti rakkautta ja tunteita. Luottorinkisi on pieni, mutta kunhan opit tuntemaan tämän kunniakkaan rodun, olet valmis joustamaan kaikissa periaatteissasi. 

Lähde: Pure Wow

Lue myös: Koiranomistajat muuttavat puhetapaansa lemmikilleen taktisesti - päteekö sinuun?

Lue myös: Pysy lempeänä koirallesi suuttuessasi - muuten käytöksesi kostautuu

Lue myös: Mikä suloinen ilmestys! Epämuodostunutta koiraa oltiin jo lopettamassa - nyt se odottaa omaa kotia

Kilpailut

Uusimmat