Samppanja-viinirypäleet ovat kesän helpoin ja maukkain bileherkku - katso helpot ohjeet
Herkullisen prosecco-viinirypäleet syntyvät niin helposti, että vaikka peukalo tuntuisi keittiössä olevan täysin keskellä kämmentä, ei niiden kanssa voi mennä vikaan. Viinirypäleet nypitään ensin irrallisiksi ja laitetaan kulhoon. Kulhoon kaadetaan samppanjaa ja vodkaa, sitten koko komeus laitetaan jääkaappiin.
Tunnin jälkeen rypäleet otetaan pois jääkaapista, ja neste valutetaan pois kulhosta. Tämän jälkeen rypäleet pyöritellään sokerissa. Tarjoiltuna viileinä ne ovat kuin karkkeja - humaltavan vaikutuksen kera.
Katso selkeä ohjevideo alta.
Lue myös: Tequilan juominen tekee hyvää luustollesi - ilahduttaako uusi tutkimus?
Lue myös: Päiväkännit päihittävät alkoholin juomisen illalla - vakuuttavatko perustelut?
Kilpailut
Uusimmat
Apple Martin säihkyi mittatilaus-Valentinossa - ateljee valmisti mekkoa huikeat 750 tuntia
Juurilleen palannut Elastinen esiintyy SuomiRäpin Itsenäisyyspäiväjuhlassa
Vaiana 2 rikkoi ennätyksiä
Tärkein varautumistarvike puuttuu yllättävän monelta suomalaiselta - löytyykö sinulta?
Helsinkiin suunnitellaan uutta luonnonsuojelualuetta
Näytä lisää