Samppanja-viinirypäleet ovat kesän helpoin ja maukkain bileherkku - katso helpot ohjeet
Herkullisen prosecco-viinirypäleet syntyvät niin helposti, että vaikka peukalo tuntuisi keittiössä olevan täysin keskellä kämmentä, ei niiden kanssa voi mennä vikaan. Viinirypäleet nypitään ensin irrallisiksi ja laitetaan kulhoon. Kulhoon kaadetaan samppanjaa ja vodkaa, sitten koko komeus laitetaan jääkaappiin.
Tunnin jälkeen rypäleet otetaan pois jääkaapista, ja neste valutetaan pois kulhosta. Tämän jälkeen rypäleet pyöritellään sokerissa. Tarjoiltuna viileinä ne ovat kuin karkkeja - humaltavan vaikutuksen kera.
Katso selkeä ohjevideo alta.
Lue myös: Tequilan juominen tekee hyvää luustollesi - ilahduttaako uusi tutkimus?
Lue myös: Päiväkännit päihittävät alkoholin juomisen illalla - vakuuttavatko perustelut?
Kilpailut
Uusimmat
Inside Out 2 on kaikkien aikojen menestynein animaatioelokuva - peittosi vanhan hittielokuvan
Pariisin olympialaisten avajaisissa huippuluokan esiintyjät
Laajat maastopalot riehuvat sekä Kaliforniassa että Kanadassa
Kotkan Meripäivät alkaneet suhteellisen rauhaisasti - Poliisi antaa myös tärkeän muistutuksen
Obama ilmoitti tukevansa Harrisia presidentiksi
Näytä lisää