Samppanja-viinirypäleet ovat kesän helpoin ja maukkain bileherkku - katso helpot ohjeet
Herkullisen prosecco-viinirypäleet syntyvät niin helposti, että vaikka peukalo tuntuisi keittiössä olevan täysin keskellä kämmentä, ei niiden kanssa voi mennä vikaan. Viinirypäleet nypitään ensin irrallisiksi ja laitetaan kulhoon. Kulhoon kaadetaan samppanjaa ja vodkaa, sitten koko komeus laitetaan jääkaappiin.
Tunnin jälkeen rypäleet otetaan pois jääkaapista, ja neste valutetaan pois kulhosta. Tämän jälkeen rypäleet pyöritellään sokerissa. Tarjoiltuna viileinä ne ovat kuin karkkeja - humaltavan vaikutuksen kera.
Katso selkeä ohjevideo alta.
Lue myös: Tequilan juominen tekee hyvää luustollesi - ilahduttaako uusi tutkimus?
Lue myös: Päiväkännit päihittävät alkoholin juomisen illalla - vakuuttavatko perustelut?
Kilpailut
Uusimmat
Deep Purple julkaisee uuden albumin - arvoituksellisen nimen symboliikasta tulossa lisätietoa
Käytetyistä huonekaluista voi tarttua mukaan ikävä riesa - katso, mistä tunnistat lutikan jäljet
Millaista on arki sodan keskellä? Suomalaiskuvaaja Christian matkusti Ukrainaan ja hämmentyi näkemästään
Pertti "Spede" Pasasen muistolaatta varastettiin kenenkään huomaamatta
Painettujen kirjojen myynti laskee entisestään - sähköiset kirjat jatkavat porskuttamistaan
Näytä lisää