Kuva: Shutterstock

Tuo kesäfiilis kotiisi helposti - 5 ihanaa sisustustrendiä

22.05.2018 17:45 - Henna Koste

Sisustuksessa näkyy nyt nostalgia ja värien ilotulitus.

Kesä on tullut Suomeen. Nyt viimeistään on oiva hetki pestä ikkunat armottoman auringon valon vuoksi. Samassa kesäsiivouksessa saatat kaivata ehkä pientä piristystä kesäkotiin. Tänä kesänä rottinki tekee paluun näyttävämmin kuin koskaan. Jos taas kaipaat värejä, sisustustrendien seuraaja luottaa tänä vuonna herkullisiin jätskiväreihin ja kauniiseen indigonsiniseen. Tutustu nyt kesän sisustustärppeihin.

Rottinki ja sen kaverit

Luonnonmateriaalit ovat nyt todella in. Rottinki ja erilaiset punokset antavat kauniin ilmeen esineille ja huonekaluille. Suloisen mökkimäinen fiilis tuo kesän kotiin. 

Jäätelövärit

Jäätelökioskin altaasta tutut sävyt ihastuttavat nyt vaatemuodissa, mutta myös kodin sisustuksessa. Myös sisustuksessa rohkea sävyjen yhdistely tuo parhaan ja herkullisimman lopputuloksen. 

(kuva: Shutterstock)

Indigo

Sininen on ollut jo pitkään uusi musta. Sävy näyttää nyt hyvältä niin seinissä, tekstiileissä kuin huonekaluissakin. Trendikkäin sävy on indigo. Todellinen sinisen ystävä valitsee myös kukat sointuvaan tähän sävyyn.

Tyynynpäällinen 4,90 e, Jotex. (kuva: Jotex)

Hapsut

Hapsut ovat hauska nouseva trendi sisustuksessa. Ryijy, lampunvarjostin tai tyyny - valitse hapsullinen vaihtoehto aina, kun se on mahdollista. 

 

Trooppisuus

Tuo ikuinen kesä sisään. Väripaletissa toimivat oranssi, turkoosi, pinkki ja vihreä. Palmun lehdet, flamingot ja ananakset villitsevät kuoseissa. 

Kuvan tuotteet H&M. (kuva: H&M)

 

Lähteet: House Beautiful ja Ideal Home

Lue myös: Sisustajat hurahtivat uuteen trendiin - seinäkankaat valtaavat kodit

Kilpailut

Uusimmat