Kuva: Shutterstock

Pieni ja ahdas vaatekaappi aina epäjärjestyksessä? 6 helppoa vinkkiä ongelman ratkaisemiseksi

03.09.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Henkareiden uusiminen ja laukkujen hyötykäyttöön ottaminen luovat lisää tilaa pieneen vaatekaappiin.

Uutisoimme aiemmin ”tylsistä ja tavallisista” vaatekappaleista, jotka yksinkertaisuudestaan huolimatta olisi hyvä löytyä jokaisen vaatekaapista. Pääset katsomaan listauksen käytännöllisistä vaatteista ja asusteista tästä.

Nyt Pure Wow -sivusto kokosi yhteen parhaimmat niksit pienen ja ahtaan vaatekaapin järjestyksessä pitämiseen. Kaapin siistinä pitäminen vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta kuuden täsmävinkin avulla teet onnistumisesta nopeampaa ja helpompaa.

Hyödynnä nämä:

1. Säästä hyllytilaa ripustamalla vähän pitkähihaiset ja harvemmin käytetyt takit henkareihin, mekkojen ja paitojen päälle.

2. Pidä hyllyt paremmassa järjestyksessä hyllyn alapuolelle ripustettavien metallikorien avulla.

3. Jos henkaritila on kortilla vaatekaapissasi, vaihda henkarit mahdollisimman kapeisiin ja litteisiin versioihin. Tällä niksillä teet vaaterekistä lisää tilaa ainakin muutamille vaatteille.

4. Täyteen tupattu vaatekaappi näyttää yhä ahtaammalta, jos se on täynnä vain tummia vaatteita – tämä vaikeuttaa myös oikeiden vaatekappaleiden löytymistä. Valkoiset henkarit tuovat kaappiin kevyempää tunnelmaa sekä tekevät vaatteiden valitsemisesta nopeampaa ja helpompaa.

5. Hyödynnä käsilaukkuja säilytystilana; esimerkiksi vyöt pysyvät auki jätetyssä kassissa kauniisti järjestyksessä.

6. Älä unohda ottaa vaatekaapin ovea hyötykäyttöön. Oveen saa ripustettua esimerkiksi erilaisia naulakkoja tai koukkuja, joihin voit säilöä esimerkiksi hattuja, vöitä tai vaikkapa koruja.

Lue myös: Ostoslistalla uusi takki? Kolme trendikkäintä mallia syksyyn

Lue myös: Trenditietoinen pukee syksyllä ylleen haalarin - katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla

Lue myös: Suorista vaatteet ilman silitysrautaa – 4 nopeaa niksiä

Lähde: Pure Wow

Uusimmat