Kuva: AOP

Kolme somevaikuttajien suosimaa sisustustrendiä - suomalaisille erityisen tuttu kaluste mukana

14.10.2020 21:15 - Henna Koste

Trendikkäässä kodissa näkyy persoonallisuus.

Sosiaalinen media ja inspiroivat Instagram-kuvat vauhdittavat monien trendien suosiota. Who What Wear listasi sisustushankinnat, jotka ovat nyt muotiväen ostoslistalla. Nyt arvostetaan persoonallista tyyliä ja aikaa kestäviä sisustustuotteita, joissa saa myös näkyä ajan patinaa. 

Muun muassa nämä löytyvät muotijulkaisun listauksesta. 

Vanhat jakkarat

Vintagelöydöt ovat kattoteema trendikkäille sisustushankinnoille. Etenkin persoonalliset, vanhat jakkarat kiinnostavat nyt sisustajia. Who What Wear nosti suomalaisen designin helmen, Alvar Aallon suunnitteleman Jakkara 60 -monikäyttökalusteen esiin listatessaan ajankohtaisia sisustustrendejä. Aallon Jakkara kestää aikaa. Sen todistaa sen 87-vuotias historia. 

Veistokset

Persoonalliset veistokset ovat aina näyttäneet hyvältä, mutta viime aikoina niitä on näkynyt ennätyksellisen paljon somevaikuttajien kuvissa. Myös maljakoissa näkyy abstrakteja muotoja. 

View this post on Instagram

The Lou Chair in Shearling

A post shared by CLAUDE HOME (@claudehome) on

Puumateriaali

Puu on tehnyt näyttävän paluun sisustajien suosioon. Puupinnat tuovat lämpöä monessa muodossa ja syrjäyttävät nyt metalli- ja marmoripinnat. Huonekalujen lisäksi puuta näkyy muun muassa astioissa ja valaisimissa. 

Lue myös: Kahdeksan ideaa, joilla tuot pienimpäänkin kylppäriin ripauksen ylellistä spa-tunnelmaa

Lähde: Who What Wear

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat