Kuva: Shutterstock

Kevään sisustustrendit 2022: Uusia ideoita keittiöön, rottinkia kalusteisiin…

20.04.2022 06:00 - Katja Nygård / katja.nygard@bauermedia.fi

Heräsikö kevään myötä myös sisustusintosi? Lue, mitkä sisustustrendit jyräävät tänä keväänä ja ala suunnitella oman kotisi päivitystä kevääseen.

Maanläheiset sävyt

Lempeät, harmoniset sävyt jatkavat suosiotaan, joskin jokunen piristävä väripilkkukin mahtuu joukkoon. Keittiötrendeissä vihreän ja karpalon sävyt keittiökalusteissa nostavat suosiotaan.

Tuttujen harmaan ja beigen uusi tuleminen on hiekansävyinen, nimensäkin puolesta molempia edellä mainittuja värejä yhdistelevä greige.

(kuva: Pinterest)


(kuva: Shutterstock)

Rottinki

Rottinki pitää pintansa! Viimeistään nyt kannattaa koluta vanhempien ja isovanhempien vinttejä ja varastoja, sillä niistä voi tehdä todellisia löytöjä. Jos kierrätettynä halajaa itselleen rottinkihuonekalua, kannattaa olla nopea, sillä ne viedään nettikirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista käsistä.

(kuva: Pinterest)

(kuva: Pinterest)

Rimaseinät

Sormipaneelin käytön sisustuksissa on jo monille tuttua, mutta tällä hetkellä muutkin rimaseinät ja -paneelit ovat huipputrendikkäitä. Näyttävän sängynpäädyn voi tehdä itse esimerkiksi puisesta, ääntä vaimentavasta seinälevystä, joka on valmistettu akustiikkahuovasta sekä puurimasta. Tyyli sopii täydellisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin.

(kuva: Pinterest)

(kuva: Pinterest)

Viherkasvit

Helpoin tapa tuoda luonto sisälle on hankkia pari isompaa viherkasvia ja muutama pienempi. Sen sijaan, että ripottelisit kasvisi eri puolelle asuntoasi, kokeile kasata ne kaikki samaan paikkaan, jolloin saat kotiisi rauhoittavan viherkeitaan ja kasveja on myös helpompi hoitaa.

(kuva: Shutterstock)

(kuva: Pinterest)

Tumma puu

Kaikki luonnonmateriaalit ovat nyt pinnalla, mutta etenkin tumma puu tekee tuloaan keittiöihin. Mikäli tummaa puuta himoitsee esimerkiksi keittiökalusteisiin, kannattaa muistaa, että kovin pieneen keittiöön tai isokokoisiin kaappeihin valittaessa se tekee tilasta tai kalusteesta melko hallitsevan. Hillitympinä annoksina se puolestaan luo keittiöön trendikkään fiiliksen.

(kuva: Pinterest)

(kuva: Pinterest)

Kilpailut

Uusimmat