HS listasi suosituimmat huonekalut, jotka suomalaiskodeista löytyvät - ehkä myös sinulta?

08.04.2015 16:45 - Rea Tallgren

Jotkut tuotteet viehättävät suomalaisia niin paljon, että niitä löytyy lukemattomista ja lukemattomista suomalaiskodeista.

Helsingin Sanomat listasi suosituimpia kodintuotteita ja huonekaluja, joita löytyy lähes poikkeuksetta vähintäänkin jonkun tuttavaperheen kotoa, jos ei jopa omasta. Katso, löytyykö joku suosikeista myös sinun kotoasi.

1. Lokki-valaisin

Yki Nummen suunnittelemaa Lokki-valaisinta myydään tuhansia vuodessa. Pienen Lokki-valaisimen löytää esimerkiksi Kodin Ykkösistä 349,90 euron hintaan.

2. Stockholm-matto

Mustavalkoinen ja tyylikäs Stockholm-villamatto on noussut huippusuosioon etenkin Suomen Ikeoissa. Mattoja myydään tuhansia vuosittain ja noin kuudennes niiden maailmanlaajuisesta myynnistä tulee Suomesta. Maton saa Ikeasta hintaan 129 euroa.

3. Malm-lipasto

Kolmen laatikon kokoinen Malm-lipasto on klassikko jo vuodesta 2002. Helsingin Sanomien mukaan sitä myydään yhä satoja kappaleita viikossa. Suomessa suosituin väri on valkoinen. Kolmen laatikon Malm löytyy myöskin Ikeasta. Hintaa sille tulee 49 euroa.

4. Bulevardi-kangas

Mustavalkoinen Bulevardi-kangas tuli markkinoille vuonna 2010. Viidessä vuodessa Bulevardia on myyty 35 000 metriä, josta ihmiset ovat taitelleet koteihinsa niin tauluja kuin tyynyjäkin. Valmisverhoina kangasta on myyty 16 000 kappaletta. Vallila Interiorin kankaan metrihinta on 25 euroa, valmisverhot maksavat 57 euroa.

Katso listan loput yhdeksän huonekalua tai kodintavaraa HS:n sivuilta tästä.

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat