Tiesithän jo helpon niksin, jolla erotat kananmunan keltuaisen ja valkuaisen?
Olet kenties tottunut erottamaan kananmunan valkuaisen keltuaisesta rikkomalla kananmunan ja siirtelemällä sitten keltuaista kuorenpuolikkaasta toiseen niin, että valkuainen valuu samalla toiseen astiaan.
Monet ovat saattaneetkin jo kuulla vieläkin helpommasta kikasta erottaa kananmunan keltuainen ja valkuainen toisistaan.
Riko ensin kananmuna kulhoon. Ota tämän jälkeen tyhjäja puhdas puolen litran vesipullo. Purista pulloa ja laita pullon suu kananmunan keltuaisen päälle. Vähennä puristustasi niin pullo imaisee keltuaisen sinne sisälle.
Tämän jälkeen sinun on helppo käyttää keltuainen ja valkuainen erikseen.
Lähde: Pure Wow
Lue myös: Itkettääkö sipulin silppuaminen? 5 keinoa estää kyynelehtiminen
Kilpailut
Uusimmat
Käytetyistä huonekaluista voi tarttua mukaan ikävä riesa - katso, mistä tunnistat lutikan jäljet
Millaista on arki sodan keskellä? Suomalaiskuvaaja Christian matkusti Ukrainaan ja hämmentyi näkemästään
Pertti "Spede" Pasasen muistolaatta varastettiin kenenkään huomaamatta
Painettujen kirjojen myynti laskee entisestään - sähköiset kirjat jatkavat porskuttamistaan
Kaupunkien välillä suuria eroja terveydessä ja työkyvyssä - alle puolet liikkuu suositusten mukaan
Näytä lisää