Kuva: Fotolia

Luulitko hotellihuoneen olevan puhdas? Työntekijöiden paljastukset järkyttävät

09.05.2016 21:45 - Joose Koskiranta

Amerikkalaisen keskustelupalstan mukaan hotellihuoneet eivät ole sellaisia, mitä saattaisi olettaa.

Viikonloppuloma mukavan oloisessa hotellissa voi olla juuri sitä mitä tarvitset päästäksesi pois kiireisen arjen kahleista. Mutta tiedätkö yhtään, mitä kulissien takana tapahtuu, kun olet poissa huoneestasi?

Amerikkaisen Quora-keskustelupalstan käyttäjät kertovat, mitä hotellien työntekijät pitävät salassa asiakkailtaan. Monet vastauksista ovat ällöttäviä ja pelottavia. Tässä on pieni pala hurjimmista asioista, joita hotelleissa tapahtuu.

Kuolemantapaukset

Kuolemantapauksia sattuu hotelleissa yllättävän usein. Ne pystytään kuitenkin monesti pitämään salassa muilta vierailta. Quora-käyttäjä Marco Solari, joka on työskennellyt useita vuosia lasvegasilaisissa hotelleissa, kertoo yleisimmän kuolemansyyn olevan yliannostus. Lisäksi itsemurhat ovat yleisiä, mutta ne eivät ikinä päädy uutisiin.

Myös Susan Barry kertoo ystävästään, joka joutui todistamaan kahta kuolemaa saman päivän aikana. Myöhään illalla hänet käskettiin töihin asiakkaan hypättyä kuolemaan. Pari tuntia myöhemmin hän joutui uudelleen töihin, koska toinen vieras oli ammuttu huoneeseensa.

Likaiset lakanat

Useat sivuston käyttäjät väittävät, että peittoja ei pestä lähes koskaan, koska siivoojilla on harvoin aikaa sille. Sama pätee lakanoihin.

"Saastaiset hotelli- ja motellipomot käskevät siivoojia tarkistamaan, näyttävätkö lakanat puhtailta. Jos ne näyttävät, he vain suoristavat ne ja jättävät seuraavalle asiakkaalle", Peter Mayer kertoo.

Ja jos joku on pissannut sänkyyn, patjat nostetaan kuivumaan hetkeksi, käännetään ja laitetaan takaisin paikoilleen. Yleisesti patjat ovat hotellihuoneiden pahimpia bakteeripesiä, sillä niissä on useasti kaatuneita juomia, sekä ulostetta.

Bakteeripommeja joka puolella

Hotellihuoneissa olevia laseja ei kannata ikinä käyttää, ellei ole itse tiskannut niitä ensin. Näin kirjoittaa Peri Collins, joka kertoo myös vaatekaappien laatikoiden olevan niiden asioiden listalla, joihin siivoojat eivät räteillään koske. Jaat siis bakteerisi aikaisempien vieraiden kanssa, joiden likaiset alushousut ovat lemunneet laatikoissa.

Kuppien, lautasten sekä aterimien käyttöä kannattaa myös välttää. Quora-käyttäjien mukaan on todennäköistä, että ne ollaan pesty samalla rätillä kuin vessa.

Lisäksi kaukosäädin on yksi hotellihuoneiden likaisimpia esineitä. Ei kovin yllättävää, sillä sitä on käyttänyt tuhat muuta asiakasta ennen sinua. Kannattaa siis pestä kädet sen käytön jälkeen.

Löytötavarat jätetään palauttamatta

Tammy Geist myöntää, ettei hän ikinä soita asiakkaille, jotka ovat unohtaneet tavaroita huoneisiinsa. Hänen mukaansa se johtuu siitä, ettei työntekijät tiedä mitään vieraiden yksityiselämästä.

"Emme voi ikinä tietää, vastaako rouva Smith puheluun ja kertoo, että herra Smith on ollut hammaslääkärikonferenssissa toisella puolella Yhdysvaltoja eikä meidän hotellissa´mme". 

Lue myös: Nyt sinusta voi tulla paratiisihotellin omistaja - vain 42 eurolla

Lähde: Quora

Kilpailut

Uusimmat