Kuva: Kaarel Mikkin / Visit Estonia

7 kylpylävinkkiä Viroon: Lue tärpit lapsiperheelle tai hemmottelua kaipaavalle

27.06.2016 20:15 - Emma Ylistalo

Virossa voi rentoutua kylpylöiden hoidoissa tai viettää aikaa koko perheen kanssa vesipuistossa.

Viroa voi oikeastaan sanoa kylpylöiden luvatuksi maaksi, sillä kylpyläosasto löytyy liki jokaisesta hotellista.

- Virossa on mielenkiintoista se, että siellä periaatteessa melkein jokainen hotelli on kylpylähotelli, kertoo Viron matkailun edistämiskeskuksen aluejohtaja Toomas Tärk.

Aikaisemmin kylpylöissä tarjottiin enimmäkseen lääkärin määräämiä hoitoja, mutta nykyään Viron kylpylöissä näkyy wellness-trendi, eli ensisijaisesti tarjotaan hemmottelua. 

Valinnanvaraa löytyy jokaiselle. Lue alta parhaat kylpylävinkit niin lapsiperheelle kuin kunnon hemmottelua kaipaavalle.

Lapsiperheille

Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto

Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevan hotellin yhteydestä löytyy Pohjois-Viron suurin vesipuisto, jossa riittää lapsille tekemistä. Hotellista löytyy myös erilaisia hoitoja ja hierontoja.

Tallinn Viimsi Spa

10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva kylpylä sijaitsee kävelymatkan päästä merestä ja hiekkarannasta. Kylpylä sisältää Viron suurimman interaktiivisen vesipuiston ja oman keskuksen lapsille. 

Tervise Paradiis spa-hotelli & vesipuisto 

Pärnussa sijaitseva kylpylähotelli sisältää suuren vesipuiston ja uimahallin. Rentoutushoitojen lisäksi hotellista löytyy myös keilausmahdollisuus.

Pühajärve Spa & Lomakeskus

Kylpylähotellista löytyy niin keilarata, kuntosali kuin uimahallikin, joten tekemistä löytyy koko perheelle. Myös tenniskentät ja lähiympäristössä olevat liikuntareitit takaavat aktiivisemmallekin lomailijalle virikkeitä. 

Hemmottelua kaipaaville

Hedon Spa & Hotel

Upealla paikalla Pärnussa meren rannalla sijaitseva kylpylä on rakennettu tunnetun mutakylpylän yhteyteen. Vanha mutakylpylä on muutettu moderniksi kylpylähotelliksi, josta saa majoituksen sisältäviä hoitopaketteja niin hemmotteluhoitoja kuin urheilua kaipaaville.

AQVA Hotel & Spa

Kylpylä sijaitsee suloisessa pikkukaupungissa Rakveressa, jonne on hieman yli tunnin matka Tallinnasta. Tarjolla on yli 60 erilaista hoitoa, joihin kuuluu niin eksoottisia hierontoja kuin spa-rituaaleja. 

Estonia Resort Hotel & Spa 

Pärnuun viime vuoden heinäkuussa avattu kylpylähotelli sisältää kahdeksan erilaista saunaa. Aktiivispa tarjoaa myös erilaisia joogatunteja.

Vinkit antoi Viron matkailun edistämiskeskuksen aluejohtaja Toomas Tärk.

Lue myös: 6 ravintolavinkkiä Viroon matkaavalle: "Maasta löytyy makuelämyksiä laidasta laitaan"

Kilpailut

Uusimmat