Kuva: AOP

Maailman kauneimmat paikat eri maanosista listattiin - suomalaistenkin suosimat kohteet mukana

25.10.2019 13:15 - Henna Koste

Matkakuumetta ilmassa? Tämä voi pahentaa sitä.

Maailma on täynnä toinen toistaan upeampia paikkoja. Osa niistä on muodostunut turistirysiksi, mutta tuntemattomampiakin helmiä on olemassa. Harper's Bazaar listasi maailman upeimmat paikat. Arvaatko jo mikä Euroopan kohteista nousee ensimmäisenä esiin?

Zhangye Danxia Geopark, Kiina

Kiinan Zhangye Danxia Geopark on hämmentävän upea paikka ja sieltä saa someväki saa myös upeita Instagram-kuvia. Sateenkaarivuoret ihastuttavat myös kuvien välityksellä. 

(kuva: AOP)

Venetsia, Italia

Venetsiassa tärkeimmät liikenneväylät ovat kanavia. Kaupunki on uskomattoman kaunis, mutta se vajoaa valitettavasti koko ajan mereen. 

(kuva: AOP)

Banffin kansallispuisto, Kanada

Kanadan ensimmäinen kansallispuisto on upea. Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva paikka tunnetaan muun muassa sinisistä järvistään. 

(kuva: AOP)

Great Ocean Road, Australia

Upea nähtävyys on The Twelve Apostles (Kaksitoista apostolia), jotka ovat merestä esiin työntyviä kalkkivivipaadet. 

(kuva: AOP)

Machu Picchu, Peru

Machu Picchu (vanha vuori) on UNESCOn maailmanperintökohde. Se sijaitsee 2 430 metrin korkeudessa trooppisen vuoristometsän keskellä.

(kuva: AOP)

Marrakech, Marokko

Marokon Marrakech on mausteiden ja upean arkkitehtuurin kaupunki. Suomalaistenkin suosimaa matkakohdetta kutsutaan vaaleanpunaiseksi kaupungiksi, sillä punaisesta hiekkakivestä rakennetujen rakennusten vuoksi. 

(kuva: AOP)

Lähde: Harper's Bazaar

Lue myös: 6 täydellisen romanttista matkakohdetta - eikä yksikään ole Pariisi

Kilpailut

Uusimmat