Australia on täydellinen lomakohde suomalaisille - lue kaupunkivinkit

18.02.2015 11:45 - Noora Suomalainen

Australiassa on tällä hetkellä kesä parhaimmillaan, joten se on mainio talvilomakohde suomalaisille.

Australiassa on kaikkea, mitä unelmalomalta voi haluta. Sieltä löytyy upeita hiekkarantoja, turkoosia vettä ja tuulessa huojuvia palmuja. Jos rantaloma ei kiinnosta, voi suunnata kiehtoviin kaupunkeihin.

Australian Suomen-suurlähettiläs Gerald Thomson kertoo Voicelle, että Australian parhaat ominaisuudet ovat ehdottomasti sää, ihmiset ja luonto. Thomson kehottaa tutustumaan erityisesti kolmen kaupungin tarjontaan.

Sydney

Sydney on kaunis satamakaupunki. Thomsonin mukaan se on upea yhdistelmä ison kaupungin tunnelmaa ja rentoa rantakulttuuria. Sydneystä tulee vähän mieleen aasialainen kaupunki.

Melbourne

Melbourne on mielenkiintoinen kaupunki, josta Thomsonin mukaan löytyy paljon kulttuuria ja upeita kahviloita ja ravintoloita. Siellä on hänen mukaansa myös paras ydinkeskusta kaikista Australian kaupungeista. Melbourne on eurooppalaistyylinen kaupunki.

Perth

Perth on itärannikolla sijaitseva miljoonakaupunki, joka on kaukana muista Australian isoista kaupungeista. Suurlähettiläs kertoo, että Perthissä on erilainen luonto muihin suurkaupunkeihin verrattuna. Siellä on enemmän hiekkaa kuin vehreyttä ja sieltä löytyy aivan upeita rantoja. Perthistä tulee vähän mieleen välimeren alueet.


Lue myös: Se ei todellakaan ole helppoa! Ihmiset yrittävät matkia aussiaksenttia - katso hauska video

Kilpailut

Uusimmat