Kaikki artikkelit

Vain muutaman kuvan avulla saat itsellesi mielenrauhan koko reissun ajaksi.
Vihdoinkin sain kuvat jonkinlaiseen järjestykseen ja nappasin sieltä "muutaman" piristämään kaamoksen keskelle. Reissu oli kaiken kaikkiaan upea ja säät suosivat meitä suurimmaksi osaksi - ei parempaa voisi toivoa! Tutustuimme ihaniin ihmisiin ja nautimme reissusta täysin (viini)siemauksin, jotta jaksamme taas painaa pitkät talvikuukaudet.
Nyt, nyt, kuulkaas! Luulin, että koko juttu oli unta, mutta ei se vain ollutkaan. Tällainen paikka on ihan oikeasti olemassa, kuinka mahtavaa. Suosittelen ehdottomasti tulevaisuuden matkakohteeksi!
Tiesin suurin piirtein heti, että ”the häämatkalla” tulemme suuntaamaan Malediiveille ja kenties sitä kautta vielä Singaporeen. Olen unelmoinut Malediiveista jo pitkään. Täysin uusi kulttuuri ja elämänmeno, valkoinen hiekka, pieni luksus ja romanttinen ilmapiiri – mitä muutakaan sitä voisi toivoa. Ihana irtaantuminen arjesta, läjä kirjoja ja haaveilua tulevaisuudesta, juuri sitä me kaipaamme! Mutta tosiaan se lentokoneosuus pilaa kaiken.
Onko hullua haistella auton takakontissa lojuvia, tyhjennettyjä vesileluja ja muistella ihania allashetkiä hääväen kanssa? Onko sekopäistä kurkata hääpuvun pukupussiin jokaisella automatkan pysähdyspaikalla, vain tarkistaakseen repeytyneestä helmasta, että häät todella vietettiin? Onko kenties hieman huolestuttavaa kiittää kotimatkalla italiaksi hölmistynyttä ruotsinlaivan tarjoilijaa, ikään kuin istuisimme vielä pizzeriassa Italian Rivieralla?
Ja niin he lähtivät matkaan! Parisuhde meinasi kariutua jo matkalla Helsingistä Turkuun, joten lähtökohdat olivat ainakin kunnossa. Kaikesta kinastelusta ja ”pysäytä auto, mä lähden menee” -uhkailuista huolimatta selvisimme laivaan ajoissa ja nautimme jopa romanttisen laivaillallisen pallomeren välittömässä läheisyydessä.
Pitäisikö tässä ihan hävetä, kun on ollut niin autuaan tietämätön asioista, joita Tallinnalla on tarjottavana? Tuntuu, että kaikki muut tiesivät kyllä löytämästämme ”salaisesta helmestä”, paitsi me. Tiesitkö sinä?
Vain muutaman kuvan avulla saat itsellesi mielenrauhan koko reissun ajaksi.
Tavaraa kannattaa pakata mahdollisimman vähän mukaan ja huomaamatonta rahankulua varoa.
Oletko koskaan pakannut matkalaukkuasi ja lähtenyt maailmalle aivan yksin?
Travel + Leisure –lehti julkaisi verkkosivuillaan vastikään listan kaupungeista, joiden lumo on kietonut monet matkailijat pauloihinsa.
Ennen matkalle lähtöä on hyvä käydä läpi tietyt asiat, ellei halua kohdata epämiellyttäviä yllätyksiä perille päästyään.
Erityisesti ensimmäinen lentomatka lasten kanssa voi olla jännittävä sekä vanhemmille että jälkikasvulle.
Kysely selvitti, missä päin maailmaa ihmiset ovat onnellisimpia. Kaikki onnellisimmat maat löytyvät yllättävästä maanosasta.
Maailmassa on useita upita kohteita, jotka ovat tuhoutumassa maan vajoamisen ja merenpinnan kohoamisen seurauksena.
Australiassa on tällä hetkellä kesä parhaimmillaan, joten se on mainio talvilomakohde suomalaisille.