Nerokas vai aivan älytön? Laivayhtiö muokkasi turvaohjeensa räppivideoksi

12.04.2015 21:15 - Linda Arponen

Brittiläinen laivayhtiö halusi varmistaa, että matkustajat ovat taatusti selvillä heidän turvallisuusohjeistaan. Lopputuloksena syntyi vähintäänkin koominen räppivideo.

Brittiläinen Condor Ferries -laivayhtiö halusi pitää huolen siitä, että laivamatkustajat todella katsovat heidän turvaohjevideonsa.

Näin ollen he julkaisivat hiljattain turvavideon, jossa kolme yhtiön henkilökunnan jäsentä räppää turvaohjeet 70-luvun räppiklassikon, Sugarhill Gangin Rapper's Delightin, tahtiin.

Videolla nähdäänkin siis esimerkiksi se, mistä pelastusliivit löytyvät, kuinka ne puetaan päälle ja kuinka laivasta tulee oikeaoppisesti liukua alas vaaran uhatessa. Kaikki tämä siis räpin tahdissa.

Varsin koomista on myös se, kun laivan kapteeni haluaa muistuttaa erityisesti naisia siitä, ettei korkokengät jalassa kannata lähteä pelastautumispuuhiin. Samaan aikaan kapteenilla on käsissään esimerkkinä pinkki korkokenkä.

Videota tullaan esittämään yhtiön laivavuoroilla, jotka liikkuvat eteläenglantilaisen Poolen kaupungin ja Kanaalisaarten välillä. Video on herättänyt paljon keskustelua netissä ja mielipiteet ovat liikkuneet laidasta laitaan, suuresta ihailusta äärimmäiseen myötähäpeään.

Katso turvavideo alta.

Lue myös: Voi ei! 9 karmaisevaa faktaa lentämisestä - ei lentopelkoisille!

Lähde: News.com.au

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat