Kaikki artikkelit

Laulaja on onnellinen siitä, että suuri yleisö oli hänen puolellaan.
Vapaapäivinä kannattaa sukeltaa peiton alle, heittää kuulokkeet korviin ja tutustua podcastien maailmaan.
Laitelan laiva -nimisessä podcastissa palataan ajassa taaksepäin yli 20 vuotta Salkkareiden alkuun.
Laulaja on onnellinen siitä, että suuri yleisö oli hänen puolellaan.
Selena Gomez oli lomamatkalla Hawaijilla.
Ja niin he lähtivät matkaan! Parisuhde meinasi kariutua jo matkalla Helsingistä Turkuun, joten lähtökohdat olivat ainakin kunnossa. Kaikesta kinastelusta ja ”pysäytä auto, mä lähden menee” -uhkailuista huolimatta selvisimme laivaan ajoissa ja nautimme jopa romanttisen laivaillallisen pallomeren välittömässä läheisyydessä.
Yhdysvaltain laivaston keppostelijat hyllytettiin tapauksen johdosta.
Laivanupotus on perinteinen kahden ihmisen pelattava lautapeli, jossa tarkoitus on upottaa vastustajan laivoja pelilaudan tai ruutupaperin avulla. Nyt peli on kuitenkin tuotu oikeaan elämään.
Reilun kolmen kuukauden päästä Suomenlahdella lipuu uusi risteilyalus, joka eroaa monilta osin aiemmista samaa reittiä kulkeneista laivoista.
Harmony of the Seasin ensimmäisen matka kulkee Southamptonista Rotterdamiin.
Meretniemen kolmelapsinen perhe on pian purjehtimassa Välimerellä, josta venematka jatkuu seuraavan kuuden vuoden ajan. Edessä siintää kutkuttava seikkailu.
Jos känniset teinit ja ikuiset buffettijonot kyllästyttävät, kannattaa harkita rahtilaivalla matkustamista.
Brittiläinen laivayhtiö halusi varmistaa, että matkustajat ovat taatusti selvillä heidän turvallisuusohjeistaan. Lopputuloksena syntyi vähintäänkin koominen räppivideo.
Poikain viikonloppuristeily ei mennyt ihan nappiin. Mitä ihmettä siellä satamassa oikein tapahtui, kun Anssikin soitti itku kurkussa vaimolleen?
Satu halusi vedättää anoppiaan, joka on lähdössä juhlimaan 60-vuotis syntymäpäivää laivalle. Tuula anopille ilmoitettiin laivan olevan täynnä, mutta laivanhenkilökuntana ratkaisua lähdettiin hakemaan erikoisista paikoista. Kuuntele miten Tuula suhtautui ehdotuksiin, kun yöpymistä ehdotettiin liinavaatevarastossa?
Melojat kuvasivat videolle Ohio-joelta löytyneen ruosteisen aavelaivan.