Haaveissa unelmaloma? Etelä-Euroopan parhaimmat saarikohteet selvitettiin

05.05.2015 17:45 - Tiina Svensk

Suosituimpien Etelä-Euroopan saarikohteiden joukossa on erilaisia lomakohteita bilesaarista perinteisiin lomakohteisiin.  

Hotellihintojen vertailusivusto Trivago.fi selvitti Etelä-Euroopan parhaimmat saarikohteet. Kohteet selvitettiin saarilla sijaitsevien hotellien saamien arvosteluiden mukaan.

Kreikan saaristo suosiossa

Listauksen kärkikymmenikköön mahtuu jopa seitsemän eri Kreikan saarta. Listan kärkisijaa pitää Íos, joka on 2000 hengen asuttama saari Egeanmerellä.

Kreikan saaristosta löytyykin valintoja erilaisille matkustajille. Jos olet kiinnostunut yöelämästä, Íos ja listauksen kuudetta sijaa pitävä Mýkonos ovat oivia vaihtoehtoja kesän matkakohteiksi. Listan sijalta kaksi taas löytyy rauhallinen Kreikan saari Hydra, jolla kaikki autot ovat kielletty. Saarella voi liikkua joko jalan, pyörällä tai aasilla.

Perinteisiä lomakohteita

Myös perinteiset lomakohteet, kuten Portugalin Madeira ja Kreikan Santorini löytyvät suosituimman kymmenen joukosta. Sen sijaan suomalaisten luottokohteina pidetyistä Kanarian saarista La Gomera löytyy vasta sijalta 13.

Katso parhaimpien Etelä-Euroopan saarikohteiden lista alta:

1. Íos (Kreikka)

2. Hydra (Kreikka)

3. Folégandros (Kreikka)

4. Capri (Italia)

5. Santorini (Kreikka)

6. Mýkonos (Kreikka)

7. Náxos (Kreikka)

8. Páros (Kreikka)

9. Lipari (Italia)

10. Madeira (Portugali)


Lue myös: Matkusta, se muuttaa elämäsi - seitsemän hyvää syytä lähteä reissuun

Lähde: Trivago

Kilpailut

Uusimmat