Kuva: Fotolia

Saatko veronpalautuksia? Viisi matkakohdetta, joihin suunnata

02.12.2015 12:15 - Reija Saarinen

Momondo on koonnut listan kohteista, joihin veronpalautuksia saaneen kannattaa tutustua. Jokaiselle budjetille löytyy omansa.

Huomenna 3. joulukuuta monen suomalaisen tilille kilahtaa rahaa. Syynä ovat veronpalautukset. Jos palautuksia tulee kohtuullinen summa, voit huoletta suunnata vaikkapa lomamatkalle. Katso, mitä kohteita Momondo sinulle suosittelee - jokaiselle budjetille löytyy omansa.

100 € – RIIKA, LATVIA

Riika sopii matkailijalle, joka ei välttämättä kaipaa lämpöä. Tammikuussa se on nimittäin oikea unelmakohde. Lumoava vanhakaupunki ja tuhti, kotoisa latvialainen ruokakulttuuri tekevät Riiasta yhden Euroopan nousevista trendikohteista. Tammikuussa Riian talvisesta ihmemaasta voi nauttia rauhassa ilman turistipaljoutta.

Edestakaiset lennot tammikuussa alkaen 82 euroa, kolme yötä hostellissa alkaen 15 euroa.

300 € – LISSABON, PORTUGALI

Jos hieman lämpimämpi matkakohde kiinnostaa, kannattaa suunnata nokka kohti Portugalia ja aina yhtä ihanaa Lissabonia. Kesäisin Lissabonin lämpötilat kohoavat välillä liiankin korkealle, mutta talvella voit vapaasti tutustua kaupungin perinteikkäisiin kahviloihin ja laadukkaisiin museoihin ilman turhaa hikoilua. Lissabon on myös täynnä tunnelmallisia baareja ja ravintoloita, joiden hintataso ei kuitenkaan huimaa päätä.

Edestakaiset lennot tammikuussa alkaen 175 euroa, kolme yötä kolmen tähden hotellissa alkaen 39 euroa.

500 € – REYKJAVIK, ISLANTI

Jos nautit talvesta, kannattaa kokeilla Islantia. Islannin pääkaupungista Reykjavikistä löytyy sekä lämminhenkistä yöelämää että riehakasta talviurheilua. Hallgrímskirkjan eli Hallgrímurin kirkon huipulta avautuu mahtava panoraamanäkymä Reykjavikin keskustaan. Talvella pääsee myös ihailemaan valaita laivan kannelta lämpimään haalariin pukeutuneena.

Edestakaiset lennot tammikuussa alkaen 221 euroa, neljä yötä neljän tähden hotellissa alkaen 256 euroa.

700 € – ORLANDO, FLORIDA

Orlando on lapsiperheen unelmakohde. Vierailemalla kaupungissa sesongin ulkopuolella tammikuussa voi kuitenkin välttää jopa usean tunnin jonot vuoristoratoihin, ja matka- ja hotellihinnatkin pysyvät usein maltillisempina. Tammikuussa myös sää on Floridassa lempeämpi. Jos huvipuistot eivät innosta, Orlando tarjoaa myös räikeän yöelämän ja paljon shoppailuvaihtoehtoja esimerkiksi lukuisissa tehtaanmyymälöissä.

Edestakaiset lennot tammikuussa alkaen 407 euroa, seitsemän yötä neljän tähden hotellissa alkaen 284 euroa.

1 000 € – KUALA LUMPUR, MALESIA

Kuala Lumpurissa sää on tasaisen lämmin läpi vuoden, joten huonoa aikaa vierailulle ei ole. Malesian pääkaupunki on raikas kulttuurien sekamelska, täynnä niin teknologiaa kuin vanhoja perinteitäkin. Kuala Lumpurissa kaupunki kohtaa trooppisen luonnon, ja tekemistä riittää koko perheelle vaikka pidemmäksikin aikaa. Kuala Lumpur tarjoaa muotia, kulttuuria, perinteitä ja herkullista ruokaa melkeinpä jokaisesta aasialaisen keittiön nurkkauksesta.

Edestakaiset lennot tammikuussa alkaen 544 euroa, seitsemän yötä neljän tähden hotellissa alkaen 368 euroa.


Lue myös: Etsitkö edullista matkakohdetta? Lue vinkit Itä-Euroopan kaupunkeihin

Lähde: Momondo

Kilpailut

Uusimmat