Kuva: Fotolia

Katso, minkämuotoiset rinnat sinulla on - määrittävät, millaiset rintaliivit kannattaa ostaa

19.05.2016 17:45 - Rea Tallgren

Lue alta, mitä muotoa rintasi edustavat ja millaiset liivit niihin parhaiten sopisivat.

Rintaliivejä valitessa tärkeintä ole rintojen koko vaan niiden muoto. Kokosimme alle yleisimmät rintojen muodot ja millaiset rintaliivit niihin sopisivat parhaiten. 

Erikokoiset, eli toinen rinta pienempi kuin toinen

On todella yleistä, että rinnat eivät ole täysin samankokoiset. Joidenkin tietojen mukaan jopa 99 prosentilla naisista rinnat ovat edes hieman erikokoiset keskenään ja jopa 40 prosentilla toinen rinta on yhden tai kaksi kuppikokoa isompi.  Paras tapa kuvailla rintoja onkin sanomalla niitä siskoksiksi, ei missään nimessä ainakaan identtisiksi kaksosiksi.

Tärkeää on ostaa liivit isomman rinnan mukaan. Suosi malleja, joista voi irrottaa toppauksia. Tuolloin pienemmän rinnan kuppiin voi jättää pehmustetta ja isomman puolelta sen voi ottaa pois. 

Pyöreät, eli samankokoiset sekä ylä- että alaosasta

Tälllaisten rintojen rintaliiveissä pitää olla kunnon tuki rintojen alla, ja myös paksut olkaimet ovat suositeltavia. 

Vastaparit, eli rinnat, joiden välissä on paljon tilaa

Jos rintojen väliin mahtuu kolme sormea, niiden voi mieltää olevan vastaparit. Tuollaisiin rintoihin parhaiten sopivat liivit, jotka vetävät rinnat edestä hieman yhteen, kuten sellaiset, jotka voi vielä tiivistää edestä. 

Kissankellot, eli ylhäältä hoikat, alhaalta pyöreämmät

Kissankellorinnoista tulee helposti roikkuvat, ja sen takia ne kannattaakin aina tukea hyvin huolellisesti. Rintaliiveissä kannattaa suosia kaarituellisia malleja. Jos rinnat ovat isot, kannattaa pitää huoli siitä, että liivit ovat hyvin tiiviit ja tukevat. 

Hoikat rinnat, jotka ovat pienet ja litteät

Jos omista rinnoistaan haluaa tehdä isomman näköiset, kannattaa suosia kaarituellisia liiviä, joissa on pehmustetta. Pienirintaiset ovat kuitenkin onnekkaita, sillä heidän ei välttämättä tarvitse käyttää kalliita ja tukevia liivejä. 

Itä-länsi, eli rinnat, joissa nännit osoittavat eri suuntiin

Valitse rintaliivit, jotka on tuettu sivuilta. Kannattaa valita liivit, jotka on tehty jäykästä materiaalista. 

Lue myös: Asiat, joihin jokainen suuririntainen nainen voi samaistua

Lähde: Daily Mail

Uusimmat