Kuva: Fotolia

Näytä upealta rannalla - 4 virhettä, joita välttää

03.07.2016 09:10 - Karoliina Kotala

Kesä on jo pitkällä, mutta rantakeleistä voimme hyvällä tuurilla nauttia vielä parikin kuukautta. Jotta voisit nauttia rannalla olosta hyvällä itsetunnolla, on syytä välttää yleisimpiä pukeutumismokia.

Rantamuoti tarjoaa laajan kirjon eri vaihtoehtoja, joista jokainen voi löytää oman suosikkinsa. On kuitenkin olemassa muutama yleinen erhe, joihin useat naiset lankeavat.

Vartalon peittely

Moni nainen arastelee esitellä vartaloaan vähissä pukeissa ja sen vuoksi pukeutuu rannalla turhankin peittävästi. Liian säkkimäiset, löysät ja huonosti istuvat ranta-asut voivat kuitenkin luoda vain tuhtimman vaikutelman. Valitse siis huoletta vartaloa nuoleva ranta-asu, joka korostaa parhaita puoliasi.

Bikinit vs. kokouimapuku

Nykyään tarjolla on toinen toistaan seksikkäämpää, nuorekkaampaa ja näyttävämpää kokouimapukua, jotka päihittävät helposti perinteiset bikinit. Sen sijaan, että valitset automaattisesti bikinit, kokeile siis rohkeasti myös kokouimapukuja, sillä ne ovat tämänkin kesän hitti.

Epämukavuus

Uima-asu on ehdottomasti väärä, jos se tuntuu epämukavalta. Ja varmaa on, että jos asu tuntuu epämukavalta, se myös näyttää huonosti istuvalta päällä. Käytä siis huolellisesti aikaa sovittamiseen ja etsi malli, joka sopii juuri sinun vartalollesi.

Uima-asun huuhtelu

Kun olet löytänyt hyvän uima-asun, pidä siitä huoli. Älä jätä uinnin jälkeen uima-asua lojumaan tunneiksi, vaan pese se välittömästi. Jos et huuhtele ja pese asua ajoissa ja tarpeeksi hyvin, kärsii sen materiaali ja pahimmassa tapauksessa se myös menettää muotonsa.

Lue myös: 7 vinkkiä, joiden avulla näytät upealta valokuvissa uima-asussa

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat