Kuva: Fotolia

3 ammattimeikkaajan salaisuutta – kokeile ja ylläty

26.11.2016 15:15 - Karoliina Kotala

Miljoonat naiset ympäri maailmaa käyttävät meikkiä päivittäin. Harva silti tietää ammattimeikkaajien niksejä, jotka kannattaa ottaa ehdottomasti kokeiluun.

Ihonhoitobaarin perustaja, kauneusasiantuntija Henna Heikkinen paljastaa kolme kauneusniksiä, jotka ovat tuttuja monelle ammattilaiselle. Jos siis haluat kauniisti asettuvat kulmat tai tasaisen sävyn iholle, kannattaa vinkit lukea tarkkaan. 

Kulmat 

Suihkuta hiuslakkaa ripsille tarkoitettuun pyöröharjaan ja harjaa kulmat haluamaasi muotoon. Hiuslakka pitää karvat ojennuksessa ja tiukasti paikoillaan ilman, että lopputulos näyttää vahamaiselta. 

Luomivärit 

Harva tietää, että luomivärit toimivat jopa paremmin märkinä. Tällöin väri on intensiivisempi,  väri pysyy paremmin eikä varise. Kostuta siis luomivärisivellin veteen ja kokeile. Moni yllättyy siitä, että märillä luomiväreillä meikkaaminen on helpompaa kuin kuivilla. 

Mineraalipuuteri 

Jos omistat jauhemaisen mineraalipuuterin, saat siitä helposti sävyttävän päivävoiteen kun ripottelet puuteria kosteusvoiteen sekaan. Sekoitus on nopea tehdä ja saat sitä aina vain tarpeellisen määrän. Kesällä sekoitat vartalovoiteen ja jauhemaisen mineraalipuuterin avulla täydellisen sävyn säärille. 

Lue myös: Hiukset, huulet, silmät - katso talven 3 ajankohtaisinta meikkitärppiä

Kilpailut

Uusimmat