Kuva: Fotolia

5 muotitrendiä, jotka pitävät pintansa tänäkin vuonna - katso inspiroiva kuvakooste!

03.01.2017 20:45 - Emma Ylistalo

Korkeavartiset saappaat ja bändipaidat kannattaa säilyttää vaatekaapissaan.

Muotia seuratessa ei aina meinaa pysyä mukana siitä, mikä juuri tällä hetkellä on muotia. Onneksi monet trendit pysyvät pidempäänkin. Lue alta lista trendeistä, jotka olivat muotia jo viime vuonna, mutta jotka kannattaa edelleen säilyttää omassa vaatekaapissaan.

Näyttävä vyö

Yksi tämän vuoden isoimmista asustetrendeistä on iso ja näyttävä vyö. Yhdeksi trendikkäimmäksi asusteeksi on noussut Guccin näyttävä vyö, mutta mikä tahansa katseitakääntävä vyö toimii. Kokeile itse esimerkiksi korkeavyötäröisten farkkujen ja yksinkertaisen silkkipaidan kanssa. 

Brodeeraukset

Ennen kuin mieleesi tulee 90-luvun muotivillitys, muista, että tämän vuosituhannen trendi on hieman hienostuneempi. Hommaa kaappiisi esimerkiksi kauniisti kirjailtu jakku tai farkut, joissa kaunis brodeeraus toimii upeana yksityiskohtana.

Sirot korut

Sirot kultaiset ja hopeiset korut pitävät pintansa tänäkin vuonna. Ne eivät kulu ajankaan kanssa vaan niitä voi käyttää vuodesta toiseen. Voit sujauttaa kaulaasi yhden siro kaulakorun tai laittaa koruja usemman päällekkäin, niin kaulaan kuin ranteisiinkiin, jos kaipaat näyttävämpää asustetta.

Bändipaidat

Ota käyttöön kulunut bändipaita omilta teinivuosilta tai etsi vastaava kirpparilta. Koska trendi näkyy vielä tänä vuonna, bändipaidan onnistuu tarvittaessa metsästämään myös uutena. 

Ylipolvensaappaat

Tämäkin trendi kestää aikaa, joten se näkyy katukuvassa varmasti vielä tänäkin vuonna. Pue ylipolvensaappaat midimittaisen hameen kanssa. Näin saat alle puettua paksut sukkahousut ja pysyt lämpinämä kylmemmilläkin keleillä. 

Lähde: Purewow

Lue myös: Kulmakarvamuoti muuttuu vuonna 2017 - katso, miten kulmat meikataan jatkossa

Kilpailut

Uusimmat