Kuva: Fotolia

Nerokkaalla kauneusniksillä saat ihanan tuoksuiset hiukset

26.03.2017 18:15 - Karoliina Kotala

Vuosikymmenten saatossa naisille on esitelty toinen toistaan kekseliäämpiä kauneusniksejä. Alla muutama testaamisen arvoinen.

Suurin osa naisista haluaa näyttää päivittäin parhaalta mahdolliselta itseltään ja tarjolla onkin monenlaista konstia ja kosmetiikkaa. Alla muutama nerokas kauneusniksi, jotka ovat keränneet kehuja. 

Tuoksuvat hiukset 

Jos haluat hiuksiisi upean tuoksun, suihkuta mielihajuvettäsi hiusharjaan ja harjaa hiukset läpi. Siten tuoksu ei ole liian vahva, vaan miellyttävä ja tuoksua "irtoaa" hiuksista aina kun esimerkiksi heilautat hiuksiasi. 

Eroon rakennekynsistä 

Jos rakennekyntesi ovat kasvaneet yli ja haluaisit huollon sijaan jo luopua niistä, ota käyttöön hammaslanka. Leikkaa pitkä pätkä hammaslankaa ja levitä se varovasti oman kyntesi ja rakennekynnen reunan väliin ja varovasti liikuta lankaa irrottaen liimattua kynttä. Muista kuitenkin olla erittäin varovainen ja lopettaa heti, jos tunnet kipua tai kynsi ei meinaa irrota. 

Tuunaa sopiva rusketus 

Jos haluat turvallisen ja nopean rusketuksen, ota itseruskettava käyttöön. Sen sijaan, että käyttäisit kuitenkin vain yhtä pulloa ja sävyä, testaa hyvissä ajoin eri sekoituksia ja luo juuri sinulle mieleinen sävy. Voit ostaa eri merkin rusketustuotteita ja sekoitella niitä keskenään. 

Paikkaa lohjennut kynsi teepussilla 

Ratkaisu lohjenneeseen kynteen voi löytyä keittiön kaapista. Jos kynsi on haljennut, muttei vielä irronnut voit leikata pienen pienen palan (noin 0,5 cm x 0,5 cm) kuivan, käyttämättömän teepussin pussista, jonka sisällä teenlehdet ovat. Poista kynsistä lakat, levitä kynsiin pohjalakka ja heti perään aseta leikattu pala teepussia kynnen halkeaman päälle ennen kuin pohjalakka kuivuu. Pohjalakan tulee siis olla edelleen märkä, jotta teepussipala tarttuu lakkaan tiukasti. Odota sitten, että pohjalakka kuivuu ja levitä lopulta kynsiin haluamasi lakka. 

Lue myös: Haluatko kasvoillesi kauniin hehkun? Kokeile uutta meikkitrendiä

Lähde: Styletic

Kilpailut

Uusimmat