Instagramin seksikkäimmät harmaahapsimiehet koottiin yhteen - huh, mitä komistuksia!

30.07.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Viidenkympin tienoilla olevat miesmallit lyövät luun kurkkuun monille nuoremmilleen.

Monesti vain nuorta mieskomeutta ihaillaan, mutta jo harmaantuneissa ja elämää nähneissä miehissäkin on monesti seksikkyyttä ja charmia vaikka muille jakaa. Mirror-sivusto on koonnut yhteen Instagramin kuumimpia harmaahapsimiehiä.

Aiden Brady, 51

Aiden Brady on kerännyt itselleen tyylikkäillä kuvillaan jo yli 70 000 seuraajaa. Mies näytteli 1990-luvulla homopornoelokuvissa, mutta hän on esiintynyt myös monissa muotilehtien kuvauksissa. Mallintöiden lisäksi hän on toiminut runoilijana, kirjailijana ja säveltäjänä.

Gianluca Vacchi, 49

Gianluca Vacchi on menestyvä liikemies, joka usein ilahduttaa Instagram-seuraajiaan paidattomilla kuvilla tatuoidusta kropastaan. Ja niitä seuraajia todellakin riittää. Mies on kerryttänyt itselleen yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Irvin Randle, 55

Irvin Randle nousi nettikuuluisuuteen viime kesänä, kun hänen Instagram-kuvansa alkoivat levitä verkossa. Tämä opettaja-malli nousi suureen suosioon tyylikkäillä kuvillaan. Myös Voice.fi kirjoitti hänestä aiemmin tässä jutussa. 

Eric Rutherford, 49

Eric Rutherford on malli ja tapahtumatuottaja, jonka ulkonäkö on pistänyt tuhannet naiset ja miehet huokailemaan. Mies on kertonut haastattelussa, että hän uskoo suosionsa osuvan yhteen yleisemmän vanhempien miesmallien suosion kanssa.

Ron Jack Foley, 50

Ron Jack Foley on kanadalainen malli, joka tunnetaan pitkistä hiuksistaan ja muhkeasta parrastaan. Kovakuntoisen miehen kuvat osoittavat, että ikä ei todellakaan ole muuta kuin pelkkä numero.

Lue myös: Video esittelee miesten alusvaatemuotia 100 vuoden ajalta - mikä on suosikkisi?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat