Kuva: AOP

6 syksyn trendikkäintä sävyjä - hillittyä ja räväkkää

07.09.2017 13:15 - Henna Koste

Vaaleanpunaisen suosio jatkuu myös syksyllä.

Tämän syksyn trendikkäimmissä väreissä nähdään perinteisiä, hillittyjä syyssävyjä, mutta mukaan mahtuu myös yllättäjiä. Kirkkaanpunainen ja viileä hopea ovat raikkaita katseenkääntäjiä. Molempia värejä nähtiin muun muassa Victoria Beckhamin ja Calvin Kleinin näytöksissä. 

Ota haltuusi muutkin syksyn trendikkäimmät sävyt.

Valkoinen

Valkoinen ei ole koskaan poissa muodista. Nyt väriä näkyy ehkä enemmän kuin koskaan. Etenkin valkoiset pörrötakit ovat trendikkäitä tulevana talvena.

(kuva: AOP)

Vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen on villinnyt muotipiireissä, eikä suosio hiivu syksylläkään. Suloisimmalta sävy näyttää tekoturkissa tai saappaissa.

(kuva: AOP)

Tulipunainen

Räväkkä punainen tuli ensin nilkkureihin, mutta nyt trenditietoinen pukeutuu väriin päästä varpaisiin. Jos se tuntuu liian rohkealta, kokeile ensin laukkua tai kenkiä. Tätä väriä on vaikea vastustaa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Hopea

Metallisävyt ovat trendikkäitä, ja etenkin hopea näyttää hyvältä tulevana syksynä. Huippusuunnitelijoiden näytöksissä on vilissyt hiljattain hopenhohtoisia vaatekappaleita. Hohdokas väri sopii paitsi uudenvuodenjuhliin ja pikkujouluihin, palvelee se myös vapaa-ajalla.

(kuva: AOP)

Beige

Maanläheiset sävyt, kuten beige ja khaki ovat trendikkäitä ja minimalistiseen tyyliin luottavan pukeutujan valintoja. Kiinnostavassa asussa yhdistellään useita neutraaleja sävyjä, kuten beigeä, konjakinruskeaa ja valkoista.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Armeijanvihreä

Monien ketjuliikkeiden hyllyt notkuvat jo monikäyttöisen vihreän sävyissä. Jos viihdyt maanläheisissä väreissä, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla hillittyä armeijanvihreää.

(kuva: AOP)

Lähde: PopSugar

Lue myös: Tämän hetken suosituin mekko? Sopii kaikkiin vuodenaikoihin

Lue myös: Hittilaukut ovat yhä useammin kohtuuhintaisia - katso tämän hetken trendikkäimmät mallit

Kilpailut

Uusimmat