Kuva: AOP

Nyt saa laittaa seksiä peliin! Roisit muotitrendit, jotka tekivät paluun

15.09.2017 21:15 - Henna Koste

Lantiomalliset farkut ovat pian täällä.

2000-luvun trendit ovat tehneet paluun yksi kerrallaan. Juuri, kun olemme tottuneet pikkulaukkuihin ja värikkäisiin aurinkolaseihin, saamme ottaa nollarimuotia vastaan aimoannoksen lisää. 

Tähdet ovat innostuneet takavuosien trendeistä. Niitä on nähty punaisella matolla ja katutyyleissä. Shakira villitsi uransa huippuvuosina nyöritetyissä houissa, joita kaikki himoitsivat. Huippumalli ja muoti-ikoni Gigi Hadid osoittaa, että tyyli on jälleen trendikäs. 

Tutustu seksikkäisiin trendeihin!

Minimekko

Nakumekot ovat villinneet viime vuosina. Vaikka läpinäkyvä kangas paljastaa paljon, on mekot olleet usein täyspitkiä. Pikkuruiset minimekot ovat kuitenkin tulossa takaisin. Spagettiolkaimet tulivat kuvaan viime vuonna, nyt mekon helmakin lyhenee. 2000-luvun alussa mekot olivat kuorrutettu kimalteella.

Paris Hilton vietti näyttävässä pikkumekkossa 21-vuotispäiviään vuonna 2002. (kuva: AOP)

Malli Kendall Jenner juhli samanhenkisessä mekossa omia 21-vuotissynttäreitään viime vuonna. (kuva: AOP)

 

Lantiomalliset housut

Matalavyötäröiset housut olivat hitti viime vuosikymmenellä. 2010-luvulla olemme viihtyneet mukavissa korkeavyötäröisissä housuissa. Emily Ratajkowski tyylinäytteitä voi pitää merkkinä siitä, että jopa vatsan paljastava tyyli voi pian villitä muodissa. 

Näyttelijä Keira Knightley Pirates of the Caribbean -elokuvan ensi-illassa vuonna 2003. (kuva: AOP)

Malli Emily Ratajkowski suosii lantiomallisia housuja. Kesällä 2017. (kuva: AOP)

Nyörihousut

Nyöritykset ovat olleet supersuosittuja paidoissa viime vuodesta lähtien. Trendi palaa myös housuihin. 2000-luvun alkupuolella trendikkäimmät housut olivat liituraidalliset, matalavyötäröiset ja ne kurottiin kiinni nyöreillä.

Britney Spears puki muodikkaat nyörihousut vuonna 2002. Liituraitakuosi ja napapaita kuuluivat ajan henkeen. (kuva: AOP)

Oops!... I Did  IT Again! Huippumalli Gigi Hadid päivitti tyylin tälle vuosikymmenelle. (kuva: AOP)

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Rintoja korostetaan nyt persoonallisella tavalla - härski vai viaton?

Kilpailut

Uusimmat