Kuva: Fotolia

Muistatko? Rintaliivit paidan päällä ja muut pahimmat vaatetrendit listattiin

02.01.2018 11:15 - Henna Koste

Nämä tyylit saavat vaipua hetkeksi unholaan.

Muotivillityksiä syntyy kuin sieniä sateella. Osasta muodostuu klassikoita, osa unohtuu vuoden vaihtuessa. Sitten on niitä trendejä, jotka herättävät hilpeyttä vielä pitkään. Who What Wearin muotiraati listasi trendit, joita he eivät ole jääneet ikävöimään.

Läpinäkyvät legginssit

Legginssitrendeissä on nähty lähestulkoon kaikki! Villein esimerkki on ehkä kuitenkin ohuempaakin ohuemmat legginssit, jotka paljastavat myös alushousut. Muotiasiantuntijat toteavat, että legginsseissä ei ole mitään vikaa, mutta peittävä valinta on tietty aina tyylikkäämpi. 

Chenille-kangas

Chenille-kangasta sen sijaan luonnehditaan fleecen ja sametin välimuodoksi, joka näyttää kuitenkin enemmän halvalta. Kangasta on kuitenkin näkynyt tasaiseen muotimallistoissa.

Paljastavat paidat

Etenkin monet huippumallit suosivat läpinäkyviä paitoja. Muotiasiantuntijat tyrmäävät ne kuitenkin täysin epäkäytännölliseksi. Moni tähti onkin jättänyt paidan alta rintaliivit pois. Tämä yhdistelmä on lähinnä kiusallinen. 

Muoviset vaatteet

Ekologisesta näkökulmastakin huolestuttava muovi näkyy tänäkin keväänä muotitalojen mallistoissa. Muun muassa Chanel esitteli syksyn muotiviikoilla useita vaatekappaleita, jotka narisivat läpinäkyvinä. Lisäksi muovi ei ole järin miellyttävä materiaali yllä, paitsi jos pidät hikoilusta. 

Rintaliivit paidan päällä

Jotain vuosia sitten villinnyt trendi, jossa rintaliivit puetaan paidan päälle, aiheuttavat nyt hilpeyttä. No kyllähän se kieltämättä näyttikin siltä, että olet lähtenyt kotoa liian kiireisesti ja pukenut vaatteesi väärässä järjestyksessä. 

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Vaatteet, joista sinun olisi aika luopua - lue stylistin tärpit

Kilpailut

Uusimmat