Kuva: Getty Images

Kesämuodissa näkyvät sporttisuus ja yllättävät yhdistelmät - Voicen toimitus valitsi suosikkinsa

06.05.2018 19:15 - Henna Koste

Huomiosandaalit ja culottes-housut - kesän trendeihin on helppo ihastua.

Kesän kynnyksellä ajatuksiin hiipivät kevyemmät vaatteet. Kauppojen hyllyt notkuvat raikkaista kesäuutuuksista. Muodissa villitsee nyt rento sporttisuus. Verkkahousujen, tennareiden ja hupparien ohella urheiluvaatteista tutut elementit ovat hiipineet myös klassisempiin vaatekappaleisiin. 

Jos budjettisi ei anna periksi uusille hankinnoille, löytyy vaatekaapistasikin varmasti ajankohtaisia vaihtoehtoja. Kesätyylin kruunaa rouhea nahkatakki ja iltamenoissa palvelee klassinen farkkuhame. Voicen toimitus paljastaa himoitsemansa vaatteet ja asusteet. 

Rottinkilaukku

"Olen hurahtanut ihaniin rottinkilaukkuihin. Yleensä panostan laadukkaisiin nahkalaukkuihin, mutta tähän ihanaan kesätrendiin on helppo hurahtaa. Rottinkiveska tekee asuun kuin asuun kesäisen fiiliksen. Syksyn tullen se palvelee myös eteisen naulakossa söpönä sisustuselementtinä."

Henna Koste, toimittaja

25,95 e, Zara. (kuva: Valmistaja)

Värikkäät pistokassandaalit

"Olen henkeen ja vereen maiharityttöjä. Omistan niitä useammat ja käytän niitä niin kesällä kuin talvellakin. Tänä kesänä aion kuitenkin panostaa enemmän naiselliseen puoleeni ja siksi hankinnassa on värikkäät pistokassandaalit. Matalakorkoiset sandaalit ovat valintani siksi, että en nauti koroilla kävelystä, mutta haluan silti olla tyylikäs. Nämä kengät istuvat niin mekkojen kuin housujenkin kanssa, joten niistä tulee helposti luottokumppani. Parasta on kuitenkin se, että ne ovat värikkäät ja saan luotua mustaankin asuun helposti uutta ilmettä pelkkien kenkien avulla."

Reija Saarinen, vuoropäällikkö

39,99 e, H&M. (kuva: Valmistaja)

Culottes-housut

"Olen haaveillut raidallisista culottes-housuista koko kevään ajan, mutta minua on epäilyttänyt sopivatko ne vartalolleni. Vaatekaapistani ei kuitenkaan löydy pystyraitakuosia, joten housut olisivat mainio lisä kesävaatevalikoimaani. Olen myös nähnyt muutaman taidokkaan asuyhdistelmän, jossa raidalliset culottes-housut kruunasivat persoonallisen kokonaisuuden. Arvostan vaatteissa mukavuutta. Taidan suunnata housukaupoille pian!"

Emmi Moilanen, toimittaja

34,99 e, Asos (kuva: Valmistaja)

 

Adidaksen verkkahousut

"Ostin tuossa taannoin hieman Adidas-tyyliset collegehousut ja sitä kautta ihastuin athleisure-tyyliin. Nyt haluaisinkin vaatekaappiini ihka oikeat Adidakset, ja tämä pirteä sininen miellyttää silmääni kaikista eniten."

Iiro Myllymäki, toimittaja

74,95 e, Adidas. (kuva: Valmistaja)

Mekko sporttisella twistillä

"Hollantilainen Jane Lushka on ihastuttava merkki, joka tulee pian myyntiin Suomeenkin pienimpiin putiikkeihin. Rakastan vaatteita, jotka ovat helppohoitoisia, mutta tyylikkäitä. Lushkan mallistoissa yhdistyvät sporttisuus ja klassisuus juuri sopivalla tavalla. Erittäin ison plussan ansaitsee myös hiostamaton, rypistymätön ja laadukas materiaali. Lisäksi anteeksitantavat linjat peittävät suuremmat muhkurat imarrellen vartalon parempia kohtia."

Katariina Auvinen, toimittaja

129,95 e, Jane Lushka. (kuva: Valmistaja)

Nahkatakki

"Nahkatakki on tyylini kulmakiviä. Se on loistava valinta myös siksi, ettei se likaannu helposti tai säikähdä sateesta. Olen aiemmin löytänyt omani kierrätyskeskuksesta, mutta tänä vuonna sopivaa ei ole tullut vastaan."

Senja Rapila, toimittaja  

39,99 e, H&M. (kuva: Valmistaja)

Farkkuhame

"Siististi revitty farkkuhame on yksi tulevan kesän luottovaatekappaleistani. Se on mielestäni helppo yhdistää niin arkeen kuin juhlaan. Vaatteissa minulle on tärkeää, että ne ovat mukavat, joten valitsen mieluummin vähän pidemmän mallin minihameen sijaan."

Roosa Sallila, toimitusharjoittelija

29,95 e, Even&Odd/Zalando.fi. (kuva: Valmistaja)

Lue myös: 3 tapaa pukea bleiseri yllättävästi - trendityylit syntyvät helposti

Kilpailut

Uusimmat