Kaipaatko ideoita illan meikkiin? Poimimme 4 huikeaa Instagram-videota, joista ottaa mallia

01.09.2018 15:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Instagramin meikkigurujen ohjeiden avulla voit loihtia itsellesi meikin, joka saa ystäväsi yllättymään. Kokeile rohkeasti jotain uutta!

Mikäli iltasuunnitelmat ovat vain meikkiä vaille valmiit, on vielä mahdollisuus päättää kokeilla jotain täysin uutta. Keräsimme alle viisi sellaista meikki-ideaa, jotka ehtii vielä toteuttaa ennen illan menoja. Muista, että väripalettia on mahdollista laajentaa myös huulipunien avulla - käytä punaa vaikkapa luomivärinä, mikäli erilaisia sävyjä ei luomiväripaleteistasi löydy.

Ensimmäisessä videossa nähdään hätkähdyttävän upea, violettiin vivahtava meikki. Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä

Vangitsevat silmät saavat rinnalleen paljon highlighteria ja punaiset huulet tässä suomalaisen meikkigurun Henry Harjusolan videossa. Mikäli video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Mikäli seuraavan videon glitterit ovat liikaa, jätä ne pois, mutta kopioi look muuten! Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä

Kenties kullanhohto on sinun juttusi? Kokeile alla olevan videon kreikkalainen jumalatar -lookia. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Kilpailut

Uusimmat