Kuva: Shutterstock

Yksi pukeutumisneuvo, joka pelastaa aamuiselta vaatekriisiltä

09.10.2018 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhdistelemällä oikein saa asusta kuin asusta tyylikkään.

Jokainen on joskus kokenut jonkinlaisen asukriisin. Tuntuu ettei kaapissa ole mitään päälle laitettavaa, tai vaihtoehtoisesti kaikki vain tuntuu päällä ikävältä. Onneksi on olemassa yksi neuvo, jota noudattamalla voi pelastaa aamuiset asukriisit.

Tämän neuvon taustalla on ajatus siitä, että lookiin kannattaa aina valita jotain naiselleista, mutta myös jotain maskuliinista. Esimerkiksi tiukka kynähame ja rento huppari istuvat yhteen täydellisesti. Samoin kuin tiukat nahkahousut ja suuri bleiseri.

Yksi hyvä hankinta vaatekaappiin on slip-in-mekko. Se istuu stylistin mukaan tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä se on todella helposti muokattavissa.

- Siihen saa särmää kun sen yhdistää esimerkiksi jakun kanssa. Sen lisäksi sen kanssa voi heittää neulepaidan, joka mahdollistaa käytön myös kylmemmällä säällä. Tämän lisäksi sen alle voi sujauttaa t-paidan, jolloin asu saa jälleen uuden ilmeen, stylisti Rita Salib kertoo.

Ja tämänkin asun kanssa maskuliinisen ja naisellisen yhdistelmä toimii.

- Kun tähän mekkoon yhdistää jotain maskuliinista, kuten suuren bleiserin tai lenkkarit, tulee lookista hetkessä ammattimaisempi.

Lue myös: 90-luvulta tuttu hiustyyli tekee paluun entistäkin näyttävämpänä - aiotko kokeilla?

Lähde: Whimn

Kilpailut

Uusimmat