Kuva: AOP

He ovat Suomen muodikkaimmat naiset - 3 tyyligurua, joista puhutaan maailmalla, katso

22.01.2019 09:15 - Henna Koste

Tiesitkö, että Jared Leton stailaaja on suomalainen Suzanna?

Muoti on monelle tärkeä harrastus, mutta joillekin se on elämäntapa ja tulonlähde. Esittelemme nyt kolme suomalaista naista, joiden pukeutumisesta kannattaa ottaa inspiraatiota. Suzanna, Milla ja Sandra ovat kaikki tyylitaitureita, joita seurataan myös maailmalla. 

Suzanna Gembege

Muotitoimittaja ja malli Suzanna Gembegen kuvia vilahtaa maailman tunnetuimpien muotijulkaisujen sivuilla. Nainen seuraa vahvasti trendejä ja ravaa muotinäytöksissä. Suzannan yllä nähdään usein myös suomalaisia vaatteita. Kiinnostavaa on myös se, että hän työskentelee supertähti Jared Leton stailaajana - eikä laulajan tyyli todellakaan jää keneltäkään huomaamatta. 

Milla Kuoksa

Bloggaaja ja Instagram-vaikuttaja Milla Kuoksa tunnetaan säteilevästä hymystään ja värikkäästä tyylistään. Naisen tyylikuvia on esiintynyt supersuositulla kansainvälisellä Who What Wear -sivustolla, josta monet trenditaiturit hakevat inspiraatiota. Blogissaan Milla on jakanut usein myös kiinnostavia tuunausvinkkejä. 

Sandra Hagelstam

5 Inch and Up -blogin perustaja Sandra Hagelstamilla on yli 90 000 seuraajaa Instagram-tilillään. Nainen on opiskellut muotisuunnittelua ja markkinointia Lontoossa, mutta nyt some on hänelle kokopäivätyö. Naisen muotiosaamisesta kertoo myös se, että hän suunnitellut maailmallakin suositulle River Island -merkille oman kenkämallistonsa. 

Lue myös: Frendien Rachelin tyyli on nyt kuuminta hottia - 5 vaatetta, jotka ovat jälleen ajankohtaisia

Lue myös: Kevätmuodissa näkyy nyt naisellisia muotoja ja uusia sävyjä - Voicen toimitus valitsi suosikkinsa

Lue myös: Jannika B suunnitteli vaatteita suositulle ruotsalaismerkille - kuittaa haukkukommentin hauskasti

Uusimmat