Kuva: Shutterstock

7 loistavaa tuotetta, joilla taltutat pahimmatkin takut

08.03.2019 11:15 - Henna Koste

Voicen toimitus valitsi parhaat tehotuotteet takkuisille hiuksille.

Monilla suomalaisilla on varsin hennot ja ohuet hiukset, jotka menevät helposti myös takkuun. Toisinaan takaraivolle voi syntyä takkupallo, joka piilotetaan nutturaan tai pipon alle. Miten ärsyttävistä takuista pääsee eroon? Takkuja tulee aina, mutta hyvät tuotteet estävät niiden syntymistä.  Voicen toimitus testasi liudan hiustenhoitotuotteita, ja nyt listaamme seitsemän parasta. Olkaa hyvät!

Rahua Omega 9 Face mask, 60 e

Tuote lupaa kampaamotason hiusta korjaavan intensiivihoidon kotikäyttöön. Luonnollisia ainesosioa sisältävä naamio korjaa vaurioituneita ja elottoman näköisiä hiuksia, sekä sopii värjätyille hiuksille.

Naamio levitetään pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen, annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhdellaan. Raikas eucalyptuksen tuoksu ei ole liian voimakas.

Koostumus on kevyt, eikä jätä hiuksia (käytön aikana tai jälkeen) raskaan tai limaisen tuntuiseksi. Huuhtelun jälkeen hiukset tuntuivat pehmeämmiltä, eikä kuivumisenkaan jälkeen näyttäneet rasvaisilta. Naamion koostumus muistutti rasvaa ja se on kuin kevyt kosteusvoide kutreille. Miinusta tulee pelkästään heppoisesta pumpusta, joka annosteli tuotetta epätasaisesti.

(kuva: Valmistaja)

Budgie Moisture Boost for Thirsty Hair, superkosteuttava hiusnaamio 14,90 e

Ensimmäinen yllätys tulee vastaan, kun puristaa ainetta kämmenelle. Tehohoito on väriltään kirkkaan pinkki. Se saa hetken miettimään, uskaltaako tuotetta laittaa hiuksiin. Tummissa hiuksissa väri ei näy mitenkään, mutta suihkuverhoon se jättää hetkeksi pienen muiston. Budgien tuote tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat.

(kuva: Valmistaja)

Gold – Silk Drops, silkkitipat 50 ml 24 e

Silkkitipat lupaavat pehmentää ja uudelleenrakentaa hiuksia. Tuote koostuu silkkiuutteesta, pantenolista ja mirustylestä. Koko tuote vaikuttaa ylelliseltä kultaisine pumppupulloineen. Tuote on todellakin hintansa arvoinen. Tuotteen tuoksu on todella voimakas, joten se voi jakaa mielipiteitä, mutta muuten yksi pumppaus riittää saavuttamaan halutun lopputuloksen. Takkuja ei synny, mutta mikä parasta, pyyhekuiviin hiuksiin lisätessä hiukset tuntuvat pehmeiltä ja föönatessa tipat tuovat ohuisiin hiuksiin lupaamaansa volyymia.

Tuotetta voi sekoittaa myös muiden muotoilutuotteiden kanssa, jotta hiukset saavat lisää kiiltoa, suojaa ja hoitoa.

(kuva: Valmistaja)

Wella INVIGO Wonder Balm -hoitovoide 19,90 e

Wella INVIGO Wonder Balm -hoitovoide pehmentää ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Pirteän värinen pumppupullo antaa parilla painalluksella täydellisen määrän hoitoainetta. Tuote jätetään hiuksiin. Se selvittää mainiosti takkuja.

(kuva: Valmistaja)

Tangle Teezer -takkuharja 18,90 e

Tangle Teezerin ja brittiläisen Skinny Dip -asustebrändin yhteistyömallistossa yhdistyvät herkulliset kuosit ja hittiharjan teho.  Tangle Teezer -takkuharjan harjakset joustavat juuri sopivasti avaten takkuja hellävaraisesti ja silottaen hiuksen uloimman kerroksen tasaiseksi. Märätkin hiukset saa setvittyä Tangle Teezerilla vahingoittamatta niitä. Jopa 3-vuotias herkkänahkainen pitkätukka antaa harjata tällä hiuksensa. Plussaa siitä! Pieni harja kulkee mukana.

(kuva: Valmistaja)

TRESemmé Keratin Smooth -hoitoaine 7,90 e

Tuote lupaa silkinpehmeitä hiuksia. Isosta pullosta riittää useammallekin perheen jäsenelle. Riittoisa tuote lunastaa lupauksensa. Huokea hinta ilahduttaa myös silloin, kun tuotetta täytyy ostaa lisää. Tästä luottohoitoaine joka talouteen!

(kuva: Valmistaja)

Puhdistava sheavoi ja santelipuu -hoitoaine 9,90 e

(kuva: Valmistaja)

Tahdotko säästää aikaa ja ympäristöä suihkussa? Love beauty and planet -merkin puhdistava hoitoaine korvaa tavallisen shampoon ja hoitoaineen. Epäilykset tuotteen toimivuudesta voi heittää romukoppaan. Hiuksista tulee ihanan puhtaat. Niissä on myös tekstuuria, sillä tuote ei ole liian hoitava. Tuotetta hierotaan päänahkaan ja hiuksiin koko pituudeltaan, joten sitä saa laittaa reippaalla kädellä.

Suurikokoinen pullo tyhjenee yllättävän nopeasti. Ainesosat ovat vegaanisia, luonnollisia ja eettisesti tuotettuja. Tuote on pakattu kierrätettyyn pulloon.

Lue myös: Loihdi helppo hiusnaamio itse - katso, mikä öljy sopii omille kutreillesi

Kilpailut

Uusimmat