Kuva: Jere Siltala

5 X ihana kevättakki - mikä on oma suosikkisi?

24.04.2019 12:25 - Katja Nygård

Mistä tietää, että on kevät? No tietenkin siitä, että musta talvipalttoo työnnetään kaapin perälle ja tilalle hankitaan kevyt ja värikäs kevättakki. Mikä näistä takeista on oma suosikkisi?

1. Ikiklassikko trenssi

Klassinen ja aina skarppi valinta. Huoleton ja siisti, mutta toimii myös hiekkalaatikon reunalla. Ei anna liian ylipukeutunutta oloa. Helppo yhdistää. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Takki: KappAhl/Hampton Republic

Hattu: Bik Bok

2. Tipunkeltainen prätkätakki

Ripaus rokkia. Yhdistettynä mekkoon kanssa sopii myös juhlavampiin tilanteisiin. Talvisaikaan toimii myös jakkuna. Rohkea väri, jota kannattaa kokeilla, vaikkei heti tuntuisikaan ihan omalta.

Takki ja huivi: Vero Moda/Pieces

Laukku: Marimekko/Kotoinen

3. Vaalea villakangas

Lämmin mutta kevyt. Sopii täydellisesti kevääseen ja viileisiin kesäiltoihin. Tällainen pitäisi löytyä jokanaisen vaatekaapista. Huiveilla saa kivasti aikaan lisätwistiä.

Takki: Your Face

Huivi: Vero Moda/Pieces

Laukku: Ur&Penn

Korvakorut: Aarikka/Kotoinen

Aurinkolasit: Marc Jacobs/Synsam

4. Rohkea farkku

Ikoninen vaatekappale, joka taipuu vaikka mihin. Sopii erityisesti kukkamekon kaveriksi. Sopiva voi löytyä vaikka miehen vaatekaapista. Takin voi pukea myös siten, jättää sen viitanomaisesti harteille.

Takki: Cubus

Korvakorut: Oddd Things/Kotoinen 

Vyölaukku: Bik Bok

5. Hempeä pilotti

Sympaattisen tyttömäinen. Väri hempeä pinkki, jota löytyy yleensä vain lasten vaatekaapeista. Toimii sekä sisä- että ulkotakkina.

Takki: UFF

Huivi: KappAhl

Aurinkolasit: Cubus

Katso video artikkelin kuvauksista!

Artikkelikuvat, videon kuvaus ja editointi: Jere Siltala

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat